Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

Kruszyn99 +76
Zamiast inwestować w wymyślony pieniądz możecie kupić monstere variacje i rozmnażać ją tak jak ja.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dziekuje ci kolego z rowerem, uratowales moje prawo jazdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#warszawa #motocykle
A co robię to puszczam takich delikwentów i jadę za nimi. W tym przypadku puściłam auto i radiowóz przy okazji.
Oczywiście że to dziurawa taktyka, działa najlepiej na mniejszych drogach gdzie policja częściej stoi a nie jeździ.
@Wasky: następnym razem niech nie z--------a. Co z Wami?
@PaulStanley: jasne, że mogłaś, równie dobrze możesz rozjechać pieszych na pasach, albo wpakować się komuś z podporządkowanej. Wszystko możesz...
Tu nie chodzi o struganie rajdowca, tylko to że ludzie zdając prawko nigdy nie wyjeżdżają na autostrade/ekspresówki, a jak już wyjadą to jest k---a dramat - właśnie blokowanie lewego pasa, jechanie kuźwa 50kmh, nie sprawdzanie sytuacji w lusterkach/daleko na przód na bieżąco.
A unikanie policji wyszło przy okazji tego
@PaulStanley: ano właśnie, wpieprzy się jakaś gwiazda na lewy pas, bo druga gwiazda udziela jej dziwnych lekcji...
Ostatni akapit dotyczy się twojego boldupienia o z-----------u nie wiem ile na godzinę w miejscach gdzie są piesi. Czyli OGÓLNIE dlaczego 140 a nie przepisowo. Jakby ta Ska była z------a od prawej do lewej to po co masz zapieprzać, i tak wszyscu spotkamy się w korku.
@PaulStanley: chyba nie ogarniasz rzeczywistości. Niech pod twoją blond czuprynę dotrze fakt, że odwalasz tu cwaniactwo w stylu jak łamać przepisy i uniknąć konsekwencji.
Odwalanie rajdów i chwalenie się tym jest może cool wśród twojej ortalionowej rzeczywistości
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie ze lecę głównie lewym,