Wpis z mikrobloga

Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie znamy się już tak długo (5 lat), że chętnie by mnie widziała u niej w mieszkaniu i nie chodzi tutaj o żaden związek, w sumie tego nawet sobie nie wyjaśniliśmy, ale mówiła że chętnie by widziała takiego mężczyznę u niej, który jej w wielu kwestiach pomoże. Tematu nie rozwinęła, ja założyłem od razu, że pewnie jakiś remont itp, owszem mówiła że będzie chciała parę rzeczy powymieniać, ale widzi że możemy pomieszkać razem na dłużej, fajnie spędzić czas i dobrze na tym wyjde, tak powiedziała. Mam sobie to przemyśleć.

Myslicie że to jest ok układ? Muszę się z nią spotkać i ogarnąc warunki, ale co ona kombinuje? Myślicie że chce żebym jej porobił mieszkanie i spadał? XD #wynajem #mieszkanie #nieruchomosci #zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HoroLive: Problem jest taki że nie wiadomo jakie ona ma podejście do tych spraw. Może być tak że jej się wydaje że ona to jest twarda i FWB dla niej spoko, ale dwa razy poskacze i nagle emocje wezmą górę i zacznie się wmawianie Ci że w sumie jesteście razem i nie możesz się z nikim innym spotykać. I o ile jak jej o-----e to się po prostu wyprowadzisz (ale
  • Odpowiedz
@HoroLive: zaryzykować zawsze możesz, ale pamiętaj o zabezpieczeniu - nie tylko tym antykoncepcyjnym xD
Przede wszystkim odkładaj kasę, którą oszczędzisz na wynajmie, no i nagraj jakąś ewentualną możliwość innej roboty, nawet w innym mieście, aby mieć więcej spokoju, jak się wszystko s-------i ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HoroLive: opcji jest wiele.
To tylko takie żartobliwe że możesz u niej mieszkać aby wyszła na miłą ale realnie raczej nie chce.
Widzi w tym interes bo skoro ma miejsce to może ciebie wziąć to jeszcze na tym zyska i przynajmniej w domu nie będzie cisza
Chce ciebie wykorzystać przy okazji abyś zrobił może remont its
SEGZ
  • Odpowiedz