Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +45
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Pobierz@Obruni:
źródło: 4193218476_o_kurwa
Pobierzhttps://pump.fun/coin/HbVumruJd1HyaQn6PZkueGbyJKmmLTcvN7TNrGqNpump
Pamiętajcie, że monstery są trujące dla kitków. a one lubią podgryzać roślinki (╯︵╰,)
@Kruszyn99: teraz 500% a za kilka miesięcy do kupienia w każdym markecie na promocji
rynek roślin domowych rządzi się specyficznymi prawami
no i o ile nie masz dużej szklarni gdzie możesz takie monastery rozmnażać hurotowo to są to straszne drobne na jednej-dwóch sztukach
Z kolei jak masz szklarnie do hurtowej "produkcji" to wystawiasz po cenach niższych niż konkurencja bo Cię stać, bo masz tegi towaru
wariegacja to mutacja roślin która powoduje pojawienie się bialych, żółtych lub różowych przebarwień na liściach - te obszary na skutek mutacji pozbawione są zdolności produkowania chlorofilu.
Pobierz