Wpis z mikrobloga

@Mescuda: nie wiem co jest śmiesznego w tym memie: klimatyzacja jest wybawieniem, ale przy okazji rozpyla roztocza i wysusza śluzówki, a ustawianie jej na około 19 stopni gdy na dworze jest 30 jest niekorzystne dla zdrowia, prowadzi na przykład do zapalenia krtani. Jest miło tylko jak spocony janusz wraca z papierosa i wita go chłodny wiaterek, nie pomyśli, a siedzieć w takiej temaraturze kilka godzin nie jest ani zdrowe ani
  • Odpowiedz
nie wiem co jest śmiesznego w tym memie: klimatyzacja jest wybawieniem, ale przy okazji rozpyla roztocza i wysusza śluzówki, a ustawianie jej na około 19 stopni gdy na dworze jest 30 jest niekorzystne dla zdrowia, prowadzi na przykład do zapalenia krtani. Jest miło tylko jak spocony janusz wraca z papierosa i wita go chłodny wiaterek, nie pomyśli, a siedzieć w takiej temaraturze kilka godzin nie jest ani zdrowe ani przyjemne.

@MPXD: W tym momencie dałem plusa.

No ale smalce alfa nie mają już gdzie pokazać swojej męskości bo przegrywają na każdej płaszczyźnie więc zrobili sobie kółko wzajemnej męskiej adoracji klimy na pełnej piździe bo zauważyli że kilka kobiet słusznie zwrócił uwagę że używają sprzętu jak małpy a nie zgodnie z przeznaczeniem, dać amebom trochę
  • Odpowiedz
@MPXD: Różni ludzie mają różny komfort termiczny. U nas niektórzy siedzą w bluzie i mówią że jest spoko a ja siedzę w krótkim rękawie i się pocę (uprzedzę że ani nie jestem ulańcem bo mam idealne BMI ani nie mam żadnej choroby powodującej nadmierne pocenie, po prostu mi #!$%@? gorąco)
  • Odpowiedz
@Nitro_Express: Tak sie dzieje jak ktos dowcipkowanie zarowno z jednej strony jak i drugiej bierze na serio. Chyba ze temperatura w klimatyzacji jest istotnym elementem w naszym spoleczenstwie o czym nie bylem wczesniej uswiadomiony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz