Wpis z mikrobloga

@lukglo86 i na takich sposób się znajdzie.
Już raz pisałem, mam na osiedlu ogólnie super fajne ścieżki rowerowe. Godziny szczytu, obok drogi ścieżka wyznaczona na chodniku (idealna, sam tam rolkami #!$%@? albo hulajnogą, dbają o to) a zjeb jedzie sobie spokojnie rowerkiem ulica. Minąć nie ma jak, drąga wąska, trabnac nie mogę bo akurat wracałem z pracy busem i #!$%@? jadę za cepem 15kmh, za mną sznur aut. Na rondzie go wyminalem
Pobierz P.....i - @lukglo86 i na takich sposób się znajdzie. 
Już raz pisałem, mam na osiedlu...
źródło: comment_pimSmD25ZopAC86IDz6pUN2Gj6vbXF2z.jpg
@Francuski_Mistrz broń boże, nigdy w terenie zabudowanym.
Rozumiem Twoje stanowisko i masz w pewnym względzie rację (przeczytałem kilka twoich komentarzy tutaj), ja nie uważam że jestem święty, niestety taka praca (i tak się dałem wrobić, że jedzie po Trójmieście i okolicach i poprawiam co kto #!$%@?ł xD ), natomiast staram się nie narażać innych na niebezpieczeństwo, żebyśmy mieli jasność. Oczywiście, że bym nie podjechał i nie trabnal mu ile wlezie, bo nie
Teraz się odnoszę do komentarza w screenie. Na prawdę od #!$%@? robię km po mieście, staram się nie być chamski, jeżdżę na zamek, nie mówię że zawsze, bo czasem na prawdę jest sytuacja awaryjna np. wyciek czynnika i muszę #!$%@? ze sprzętem, to też jak widzę że ktoś na prawdę #!$%@? i nagina przepisy to go puszczam. TAM SAMO ZOSTAWIAM ZAWSZE W KORKU WOLNE MIEJSCE PO STRONIE WEWNETRZNEJ JEZDNI (zależy ile pasów,
Ich argumentacja jest taka że ścieżki rowerowe nie są przystosowane do jazdy rowerem szosowym, dlatego dla bezpieczeństwa jadą drogą samochodową.

@revente: To niech #!$%@?ą na tor., albo obiekt przystosowany do tego.
@KILOBATATY: Wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem.
Cała moja uwaga dotyczyła tego, że rowerzyści nie umieją się teleportować i jak DDR się świeżo zaczął i nie ma zrobionego wjazdu (bardzo rzadko mają) to rowerzysta ma krawężnik do pokonania. Aby to zrobić to trzeba zwolnić i najlepiej najechać na niego po kątem prostym (aby uniknąć wywrotki). I nie da się tego zrobić mając kilka metrów za plecami samochód. Po
nie może poruszac się po ścieżkach

@ciasteczkowy_otwur:

Art 33 pord

Kierujący rowerem jednośladowym jest obowiązany korzystać z drogi dla rowerów lub z drogi dla rowerów i pieszych. Kierujący rowerem, korzystając z drogi dla rowerów i pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym.
@marcinkox3: daj spokoj nie widzisz ze to w pełni wyposażony kolarz przygotowujący się na igrzyska w tokio? Te ciągłe obniżenia na ścieżce rowerowej pod wjazdy na posesje niszczą mu kadencje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@performance_artist: Takich powinno się rozjeżdżać - to te same osobniki, które wytkną ci że jedziesz 60-70 na 50 w nocy, "HEHE SZYBGO ALE BESPIECZNIE CO NIE PUSZKARZU?1".
Jest DDR to skleić #!$%@?ę i #!$%@?ć, a nie, niczym audiofile, oczekiwać złotego, polerowanego asfaltu...