Wpis z mikrobloga

Siema Mirki!
Po prawie 5 latach developmentu nasza komiksowa strzelanka roguelite Fury Unleashed wygląda lepiej, niż kiedykolwiek - i doczekała się również nowego trailera:
https://www.youtube.com/watch?v=1S78vSRcrq0

Z tej okazji, spośród plusujących rozlosujemy 10 kluczyków Steam na grę + 1 za każde 100 plusów! Zwycięzców wylosujemy w niedzielę o 20:00 przez #mirkolos .
#gamedev #gry #rozdajo #losowanie #cebuladeals
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Madras: Pytanko. Ta gra ma jakiś save? Czy jak zginę, co juz kilka razy uczyniłem, to zaczynam od początku komiksuu od rozdziału 1? POza tym, póki co gra wypas :D Idealnie mój gust :D
  • Odpowiedz
@Madras łoł pierwszy raz cos w życiu wygrałem... :) :) :) Tylko jest mały problem... Dlatego że jestem bezdomny itp nie mam kompa aby pograć a z tego co widzę nie ma wersji na androida... Także jak coś wylosujce kolejną osobę zamiast mnie...
  • Odpowiedz
@Invisible22: Zasadniczo zaczyna się za każdym razem od początku, ale można odblokować rozpoczęcie gry od kolejnego komiksu - w tym celu trzeba ubić wszystkich trzech głównych bossów danego komiksu (można ich sprawdzić w encyklopedii). Ogólnie koncepcja gier roguelite na tym polega, że po śmierci zaczynamy od początku, ale mimo tego robimy jakiś postęp w grze - u nas na przykład jest to zdobywanie tuszu, za który rozwijamy bohatera, dzięki czemu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Madras: o kurde wygralem ( ͡º ͜ʖ͡º) Jednak zalajkowalem ze wzgledu na trailer (gierka wygląda epicko) a nie na samo rozdajo - nie mam ostatnio czasu na granie w gry :( Mozesz rozlosowac moj kod dla kogos innego :)
  • Odpowiedz