Wpis z mikrobloga

Dziewczyna kumpla nie chce się do niego wprowadzić i już mu zapowiedziała, że nie bedzie się przeprowadzać do innej dzielnicy, bo jej pasuje ta, w której wynajmuje pokój z koleżanką aktualnie.
Kolega ma swoje mieszkanie, ładne na nowym osiedlu. Powiedziała mu, że jak będą mieli razem mieszkać to na pewno nie tam. On na to, że jak sobie to wyobraża, skoro on ma już mieszkanie kupione w tej dzielnicy i to wcale nie jest jakoś daleko od niej. Ona, że nie kosultował tego z nią i najwyżej bedzie musiał sprzedać i kupić inne bo ona nie chce mieszkać na zadupiu i dojeżdżać do centrum xD
Panna 22 lata, studentka, dorabia jako kelnerka, nie ma nic.

Tak więc Mirki, mieszkanie, samochód, minimum 5k na łapę to juz za mało, żeby było dobrze.

#logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka #bekazpodludzi
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sralpies: ja mam w------e na status i żądam by facet patrzył 90% na mój charakter pasje i osiągnięcia a nie na wygląd.
Patrząc na wygląd facet zawsze się przejedzie, nie doceni fajnej i miłej tylko te najbardziej Karynowate chce a potem płacz że OLABOGA KAŻDA RÓŻOWA TAKA JEST!!!
  • Odpowiedz
@Przemow:

Może nie zapraszać do mieszkania każdej partnerki tylko tą z którą się spędzi resztę życia

Ja bym się brzydziła wprowadzić do gotowego mieszkania wystrojonego pod gust ex mojego faceta, samej nic nie
  • Odpowiedz
@kary_nalesniczek: nie, jasne. Niech wynajmuje. Przecież to tańsze niż mieszkanie w swoim mieszkaniu 8 km obok, każdy o tym wie ;)
Laska ma na niego w------e, nie traktuje poważnie i wyszło to przy okazji mieszkania. Jak dla mnie temat pozamiatany.
Nie, jak był w jej wieku (Boże to brzmi, jakby ona była jakimś dzieckiem, któremu wszystko trzeba wybaczać, bo nic nie rozumie) to odkładał kasę i mieszkał ze starymi, mają
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Mój ulubiony seksuolog Lew-Starowicz stwierdził, że 70% udanego związku stanowi s--s.
Powiem Ci szczerze, z perspektywy faceta, który nigdy nie przespał się z kobietą, która nie byłaby co najmniej ładna.... NIE UMIAŁBYM uprawiać seksu z nieatrakcyjną kobietą, fizycznie byłoby to zwyczajnie trudne do zrobienia. Na dłuższą metę okłamywanie siebie i jej choćby miała najcudowniejsze pasje i osiągnięcia. Można sobie wiele pierdół wbić do głowy, ale temu, że POŻĄDANIE i
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Ile masz lat? Podpowiem Ci, że kiedy masz 35+ to nie zastanawiasz się dwa lata czy chce spędzić z kimś resztę życia czy nie tylko po prostu razem żyjesz żeby to sprawdzić. Niestety romantyzm ustępuje miejsca pragmatyzmowi. Nowa sypialnia owszem, ale nie wymuszone nowe mieszkanie za pół miliona.
  • Odpowiedz
@sralpies:

W takim razie skoro dla was nie liczy się charakter to dalej płaczcie że karyny was oszukują, zdradzają, oczekują atencji i są puste.

Wiele dziewczyn jest samotnych albo z patusami bo tylko oni je
  • Odpowiedz
@Przemow: i dodajmy jeszcze do tego, że kobiety mają +\- 10 lat mniej od faceta na ułożenie sobie życia. Problem w tym, że one do 30stki nie dopuszczają tego fakty do głowy, a pózniej jest płacz, że na wiele rzeczy jest juz za późno.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: Spokojnie, na pewno szybko znajdzie drugiego z mieszkaniem bliżej centrum. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak trochę PS. Mieć 22lata i już mieszkać we "właśnym" mieszkaniu to już trochę wygryw jak na polskie standardy
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Nie czytałęm całości, ale jeśli ma jakieś powody inne niż "za daleko centrum" to niech o nich powie, komunikacja w związku to podstawa. Nie ma co gdybać co jeśli, jeśli nie podoba jej się mieszkanie bo jest na zadupiu to sprawa wygląda jak wygląda, jeśli ma inne powody o których nie mówi, a zamaist tego wciska kit, że nie chce mieszkać na zadupiu, to cóż... sprawa też wygląda jak
  • Odpowiedz
@ragnar-lodbrok-1992: dlaczego do mnie mowisz ekspercie do spraw kobiet? a ja ekspert? po prostu zenujaca jest taka przegrywiarsko-beciarska hipokryzja: ojejejej laski niedobre leca na hajs - te mala mam hawire, jakas xujowa ale jestes tylko kelnerka to sie wprowadz xDD oj plaku plaku niedobra laska nie chce sie zaklepac na hawire xD. czujesz jak tu wali cuckiem i hipokryta? tfu na zaklamanych przegrywow i cuckow ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz