Wpis z mikrobloga

@studi1221: Serio? A mi się wydawało, że każda parada tak wygląda w oczach katolików. To trochę taka samospełniająca się przepowiednia, bo ci ludzie specjalnie się tak zachowują, żeby zbulwersować tych protestujących. Lepiej byłoby ich po prostu zignorować.
@neverman: przed tym zamieszaniem w Białymstoku były inne marsze z równie radykalnymi hasłami - ale nikt na nich nie ucierpiał. Rozumiem, że je zaliczasz do "samospełniających się przepowiedni" i ci krzyczący o tym, że pedałów trzeba #!$%@?ć to tak naprawdę byli sprowokowani przez społeczność LGBT która protestowała przed takimi marszami?

Po prostu - ludzie z filmiku sami postanowili zrobić z siebie debili, czym szkodzą swojej sprawie. Tak samo jak ludzie z
@angor86: Nie wiem o jakich radykalnych hasłach mówisz. Ja nikogo nie usprawiedliwiam. Chodzi mi o to, że reakcja agresją słowną na czyjąś agresję słowną jest w pewnej mierze zrozumiała.

Nie wiem jak możesz porównywać ONR i LGBT. Na prawdę nie widzisz różnicy między reakcją na atak i atakiem?
@neverman: wiesz, jest taki żart. Optymista widzi światełko w tunelu, pesymista widzi lampę nadjeżdżającego pociągu. I tylko człowiek prowadzący pociąg widzi dwóch debili na torach.

Dla ciebie te całe przepychanki to jest jakaś rozgrywka pomiędzy cymbałami spod znaku "palić pedałów" a idiotami w skórzanych uprzężach dla psów. A to jest tak, że te "prezentacje" trafiają do ludzi, którzy nie są związani ani z jedną, ani z drugą grupą.

I taki normalny