Aktywne Wpisy

saakaszi +454
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
źródło: Bez tytułu
Pobierz
niech_ktos +9
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci

https://dobroni.pl/fotka-historyczna/57908 nawet nie wiedzialem
#bialystokprzedwczoraj
źródło: comment_i8gOzTfcRoBOHFDi3qSob6m4r8SBV5uP.jpg
PobierzBo tu mają inne zdanie co do znaczenia:
źródło: comment_W8g8ZUCugXs5mGkM1ISL8Mg6F9ZB4mpE.jpg
Pobierzdobrze wiedziec co tam prawoslawni #!$%@? miedzy soba, jestem ciekawy czy przypadkiem rzeczywiscie ruskie znaja inna legende na temat tego pomnika, sam tego raczej nie wymyslil.
Szczerze, to pierwszy raz się spotkałem z takim opisem tego pomnika. Od zawsze to były „ptaki”, rzadziej „mewy”.
źródło: comment_JTkRbWB5cyw5L9sS0IVxl9njpgxaB8ZT.jpg
Pobierz