Wpis z mikrobloga

Jest tutaj jakiś frontend lub iOS/Android developer który chciałby zacząć jakiś projekt poboczny?

Ze swojej strony byłbym odpowiedzialny za UI/UX Design od A do Z. Mam też kilka pomysłów.

Cel: stworzymy bardzo dobrej jakości aplikację, z bardzo wysokim poziomem od strony wizualnej oraz od strony kodu.
Docelowo dzielilibyśmy się zyskami po połowie - jeśli jakieś by były oczywiście.

Piszcie na priv albo napiszcie coś w komentarzu to ja do was napiszę. ;)

#iosdev #androiddev #frontend
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PieceOfShit: to nic z rewolucyjnych pomysłów lub game-changerow :p po prostu lepsze i ładnie wersje obecnie istniejących, prostych apek.
Myślałem o tym aby zrobić to czysto hobbystycznie dla zrobienia dobrej jakości aplikacji. Jeśli jakieś pieniądze by były z tego to fajnie.

Osobiście chciałbym coś takiego zrobić bo pracuję dwa lata przy jednym dużym projekcie i jeszcze będzie to pewnie trwało. Chciałbym jakiś powiem świeżości.
Myślałem, że może byłby tu jakiś
  • Odpowiedz
@MatthewDuchovny: sam pomysł na apkę to nawet nie 10% sukcesu. Nawet jeżeli apka będzie śliczna, użyteczna, będzie na nią zapotrzebowanie, będzie hajs na marketing to mimo to najprawdopodobniej skończy tak jak 99% apek.
Nie ma co się bać dzielić się swoimi pomysłami na oprogramowanie, bo inni też je mają. One są idealne tylko w naszej głowie. Zapytasz znajomych czy to spoko pomysł, to część z grzeczności powie że tak. Nie
PieceOfShit - @MatthewDuchovny: sam pomysł na apkę to nawet nie 10% sukcesu. Nawet je...
  • Odpowiedz