Aktywne Wpisy
Duniksond +305
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
PakaBaka +2720
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa powie ci co będziesz miał niedługo w ustach:
1.
2.
3
4
5
6
7
8
9
0
#glupiewykopowezabawy #heheszki #gotujzwykopem
1.
2.
3
4
5
6
7
8
9
0
#glupiewykopowezabawy #heheszki #gotujzwykopem
Co z tego, że sam nośnik jest oryginalny skoro producent/wydawca zrobił tylko na pierwotnym zakupie?
Prove me wrong.
Wołam @rbbxx bo ostatnio fajnie wojenki toczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pcmasterrace #xbox #xboxone #ps4 #komputery #konsole
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawostka: ostatnio Microsoft zlikwidował swój sklep z ebookami i w praktyce oddawał wszystkim pieniądze
@manikcs: Bo widzisz, ps4 a xbox to różnią się tym, że na ps4 możesz sobie gry pożyczać czy sprzedawać. To oficjalna polityka firmy wobec klienta - odróżnia ich to od xboxa, na którym 1 gracz = 1 egzemplarz gry. W przypadku gier na pc i na xboxa mamy odwrotną sytuację. Nie wiem jak chcesz przyrównywać kradzież czegoś, to działania zgodne z założeniami twórców danej platformy.
Komentarz usunięty przez autora
@manikcs: Piractwo = 0 zysku zawsze. Używana kopia = Potencjał na dofinansowanie sprzedającemu kolejnego zakupu, którym może być inna Nowa gra. (Domniemywać można że skoro nie jest złodziejem to takowe kupuje).
Ja wiem że 1 gracz 1 kopia i kontrola jak długo można w nią grać to mokry sen wydawców jak EA, ale... Chciałbym wierzyć że
God of War 18k
nowe Sekiro 9k zł
nowe GoW 40k zł
SPIDER-MAN nowy 84k, używany 15k