Aktywne Wpisy

pekas +99
#lotr #wladcapierscieni #film #grafika
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
źródło: temp_file4442000766932338146
Pobierz
Koner1391 +30
źródło: Screenshot_1448
Pobierz

Czekam na lawetę .
350km od domu. 350 km do celu. ¯_(ツ)/¯
Seat Ibiza 2011 1.6 TDI (141tys.km przebiegu) w 2016 już jebnął jeden wtrysk, identyczne objawy. Naprawa (nowy wtrysk) adaptacją programowanie i robocizna + nowy wtrysk =1800zl.
Kończy się moja wiara w diesle. ¯_(ツ)/¯
#motoryzacja #samochody
źródło: comment_rsUZiZ3aqr0byyHXLhksX5xuxqEYFsaU.jpg
Pobierz@TheHamlet: p--------o ludzi, którzy na LPG nie jeździli, albo zakładali u "zbycha" w stodole.
@sailor_73: Amen. Niestety, ludzie w Polsce kombinują, jak koń pod górę. Byle taniej, byle drutować a później zdziwko, że nie działa....
@snwptest: zanim kupiłeś Diesla, to nie orientowałeś się w cenach? Przepraszam, ale no sam sobie jesteś winien... ¯\_(ツ)_/¯
@koleszka2000: turbo żyje, turbo pije ¯\_(ツ)_/¯
@koleszka2000: podejrzewam, że nowy. Pytanie, czy wtryski tam zamontowane da się regenerować.
( ͡° ͜ʖ ͡°) mit upadł lata temu a janusze dalej wierzą w Vw.
@snwptest: ( ͡° ʖ̯ ͡°) wartość mojego gruza. Przerażają mnie te ceny, a przebiegu to praktycznie nie masz, jak nowy.