Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 307
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cinoski:

Dzisiaj patrioci protestują przeciw marszom homoseksualistów, jutro będą przeciwników pakować do komór gazowych. Tak będzie.

Jest jednak różnica między protestowaniem a grupowym linczem na jednostkach, rzucaniu petardami i butelkami oraz wyzwiskami i grożeniem śmiercią.
  • Odpowiedz
@GianlorenzoB: rzeczywiście, Antifa pałująca pokojowe marsze w USA na pewno będzie postrzegana lepiej.
Po obu stronach są imbecyle, zawsze tak było jest i będzie. Co jakiś czas niestety wychodzą na "czoło". Ostatni raz przed II WŚ, no i teraz znów sie zaczyna.
  • Odpowiedz
  • 1
@GianlorenzoB Naprawdę Twój świat jest czarno-biały? Czy Twoja definicja postępowego społeczeństwa to te parodie Mszy urządzane na "Marszu Równości" i nabijanie się z symboli religijnych (oczywiście tylko chrześcijańskich)?
  • Odpowiedz
  • 0
@nvmm: jak ktoś chce to niech protestuje tylko w sposób godny. A nie agresywny a jeśli chodzi o te gusła to niezależnie jak ktoś będzie nazywał swojego Boga będzie to dla mnie śmieszne.
  • Odpowiedz
  • 0
@nvmm: może zrobiłem zbyt duży skrót myślowy. Każdemu wolno. A ja bym w życiu nie powiedział tego komuś w twarz (nie to że się boję tylko szanuje że każdy może mieć swoje zdanie). Nie chodzę na procesje Bożego Ciała czy inne drogi krzyżowe krytykować i wyśmiewać bo szanuję że ktoś ma taką potrzebę. Natomiast wolność tych ludzi skończyła się dla nie w momencie gdy zaczęli być agresywni w stosunku do
  • Odpowiedz