Aktywne Wpisy
Hazzy90 +95
#gielda no i tak się to kręci
źródło: 1000027391
Pobierz
toporek1234 +6
Widzę, że tu na tagu się nieźle pozmieniało przez kilka lat.
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical
Kiedyś to była beka ciśnięta z sąsiadów, z Nowaków i innych, nikogo nie obchodził ich los i życie w sąsiedztwie tucznika, wręcz radość z dosrywania a teraz same współczucia, potępienia krzywych akcji i płakanie nad ich losem xDDD
no dziwnie się to czyta po tylu latach przyznam xD
#danielmagical

Dojeżdżam do przystanku na żądanie, nikt nie wciska, nikt nie czeka to lecę dalej.
W momencie jak omijałem przystanek słychać "haaaalo ( ͡° ͜ʖ ͡°) "
Dojeżdżam sobie luźno do następnego przystanku, stara babka przyłazi.
-Pan się nie zatrzymał na przystanku
-Pani nie wcisnęła przycisku
-Ale przecież stałam przy drzwiach
-Ma Pani obowiązek wcisnąć przycisk, nie interesuje mnie że Pani sobie stała
- Taaak? To ja życzę żeby Panu wszystkie koła odpadły!Pan jest za głupi żeby prowadzić autobus!
-Pani jest za głupia żeby wcisnąć przycisk
-Szmaciarz p--------y
Dzień jak co dzień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#komunikacjamiejska #torun #autobusy #autobusyboners #podludzie #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Więc zdecydujcie się wąsacze, albo najlepiej przestańcie być frustratami.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Musicie napisać gdzieś: "na żądanie - proszę nacisnąć przycisk".
@torunianin-17: Ale to wszyscy tak macie? Zawsze jak stoję przy drzwiach i nie wcisnę przycisku (bo nie wiem, które są na żądanie np.) to kierowcy się zatrzymują jednak. ¯\_(ツ)_/¯
W sensie jesteś jakimś wyjątkiem, że się nie zatrzymujesz, czy mam szczęście?
Boshe co za stara raszpla wogule, jak ona śmiała tak śmieć, dobrze jej d-----ł należało się iksdee
Komentarz usunięty przez autora