Aktywne Wpisy
Norbercikk +867
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
Ogólnie jestem zdania, że współżycie powinno odbywać się pod czujnym okiem specjalnych służb, odpowiadających za to, by nie naruszać podstawowych zasad moralnych. Wtedy przed takowym stosunkiem zdawałoby się testy psychologiczne i fizyczne, aby dziecko miało jak najlepsze geny i najlepsze warunki. Uniknęłoby się wtedy patologicznych warunków, a każde dziecko miałoby ostatecznie geny Adonisa, bo do tego doprowadziłaby selekcja naturalna. Dzięki temu takie osobniki - jak ja - nie wegetowałyby, bo by ich po prostu nie było.
Niestety tak nie jest, a ja nadal wegetuje, siedząc w piwnicy - kapsule czasu i nie zanosi się na zmiany. Dalej wale konia do dziewczyn, które nigdy nie będą mi dane, dalej gram w grę sieciową League of Legends (jutro 8 rocznica mojego dołączenia do jej społeczności). No po prostu bajka. Mogę tylko pomarzyć, jakby to było mieć chociażby dwóch znajomych, którzy dzisiaj przygotowaliby coś dla mnie, spędzilibyśmy czas, poszli gdzieś... albo dziewczyne, z którą spędziłbym dziś romantyczny wieczór, obejrzelibysmy jakiś film, czy serial. Nie jest mi to dane i nigdy nie będzie.
Najgorsi są jednak moi starzy - cały rok mieli mnie w dupie, a dzisiaj jakieś życzenia, prezenty. To wszystko jest gówno warte, jeżeli nie dostarczają mi tego co najważniejsze przez cały rok - wsparcia. Co mnie obchodzą nawet najlepsze prezenty (których z resztą nie dostaje, bo nie stać nas), skoro to nie ma żadnej dla mnie wartości? No, ale udawać muszę, bo inaczej znowu będzie to moja wina.
Za rok moja osiemnastka. Dopiero będzie jakaś tragedia. Rok osiemnastek to najgorszy okres takiego spierdona, jak ja. No, ale cóż...
Moim życzeniem na ten rok jest znalezienie w końcu miłości, jednakże się nie spełni, więc może uda mi się zadławić energetykiem, którego sobie za chwile wypije.
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf ##!$%@? #depresja #feels
100 lat