Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +965
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Nie wiem co myśleć o facecie. Niby jest zainteresowany mną, spotkamy się z raz na tydzień, przytulamy, całujemy, ogólnie bardzo miło, prawie jak para. No właśnie prawie. Jestem czymś pomiędzy koleżanka a dziewczyna co mnie bardzo #!$%@?. Raz daje mi odczuć jedno, innym razem zupełna olewka. Głupieje przez to. Chciałabym mieć jasna sytuację. Pytałam go o to i ciągle jakieś wymówki, że innym razem pogadamy, że to nie rozmowa na tel, że idę spać, że jestem teraz zajęty. Chce ale nie chce? Tym bardziej że skoro ja o to pierwsza pytam to on wie że się zgodzę. Może taka relacja jest mu na rękę? Albo wpierw podkreśla że byłem przecież z tobą tam a za chwilę daje do zrozumienia że poszedłbym z kimkolwiek, że nie mam co się cieszyć że akurat że mną xD Jeśli ktoś dotarł do tego momentu proszę o radę co robić. Lv 22, więc chyba już u nie takie dzieci.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
#rozowepaski
#niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora