Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +482
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +61
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
plusy parawanów:
- ochrona przed wiatrem i piaskiem
- większa prywatność
- lepsza kontrola rodziców nad gówniakami
minusy:
- przeszkadza to osobom z kompleksem niższości bo w innych krajach tego nie ma więc automatycznie to musi być #!$%@?
- ???
#wakacje #pytanie #bekazpodludzi #janusze
@eugeniusz_geniusz: tak
@arc_tic: byłem w tym roku nad polskim morzem w Ustce, 20m2 parawanu nie stwierdzono, każdy sobie wygrodzil kawałek żeby się od wiatru oslonic
Komentarz usunięty przez autora
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: Bo w innych krajach zazwyczaj jest grubszy piach, który nie wpada do ust i oczu przy lekkim podmuchu wiatru.
U nas bez parawanu to często jesteś po 15 minutach cały w piachu, a w zębach piasek trzaska do końca dnia ( ͡° ʖ̯ ͡°).
*nie działa jeśli Janusz jest większy od ciebie
@nie_dziekuj:
W normalnym kurorcie nadmorskim zawsze jest jakiś przedsiębiorca, który dzierżawi jakiś tam pas plaży (tak żeby oczywiście umożliwic przejście i dostęp do wody każdemu), odgradza do od spacerujących, stawia swoje leżaki w równych rzędach, jest porządek i każdy może sobie przyjść na plażę ad hoc, zapłacić i uwalić się na leżaku.
A u nas? Musisz zatargać tobołów
@ameliniowyguzik: Dla mnie hitem był janusz, który zaczął rozkładać parawan między moją wieżą ratowniczą a morzem XD
Komentarz usunięty przez autora