Wpis z mikrobloga

Często tu widzę narzekanie na parawany nad morzem, jako że moim zdaniem to super patent i nie potrafię zrozumieć jak komuś to może przeszkadzać to chciałbym poznać opinie wykopków. Dlaczego parawany wam tak przeszkadzają? Ja to widzę tak:

plusy parawanów:
- ochrona przed wiatrem i piaskiem
- większa prywatność
- lepsza kontrola rodziców nad gówniakami

minusy:
- przeszkadza to osobom z kompleksem niższości bo w innych krajach tego nie ma więc automatycznie to musi być #!$%@?
- ???

#wakacje #pytanie #bekazpodludzi #janusze
NowyTonyHawkTylkoZeRapowy - Często tu widzę narzekanie na parawany nad morzem, jako ż...

źródło: comment_tRbFKtYT1IhcGId4ufYhLAfmv9rkHTnb.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy plus parawanu to ochrona przed wiatrem. Jestem z nad morza i parawan kojarzyl się zawsze z turystami. Nie znalem zadnej lokalnej rodziny, ktora by uzywala parawanu. Ale nie neguje, jak wiatr pizga tak, ze piach w zeby leci, to parawan jest niezbedny. Ale jak wiatr wieje mocno, ale nie wali piachem po twarzy oraz przy kazdym lzejszym wietrze, parawan to po pierwsze syf zagracajacy plaze, a po drugie przeciez wiatr
zasadzka01 - @NowyTonyHawkTylkoZeRapowy plus parawanu to ochrona przed wiatrem. Jeste...

źródło: comment_L4ZPHnpNRQhlA2dq16IWVZpQ0jylV6CR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@zasadzka01: ludzie to są naprawdę stadne zwierzęta xD rok temu byłem nad morzem i byłem na plaży gdzie było bardzo mało ludzi- jedna rodzina/para na każde 100 metrów w sezonie. No i tak sobie leżę na prawie pustej plaży i widzę że ktoś idzie się rozłożyć z parawanem... Zamiast rozłożyć się gdziekolwiek na tej prawie pustej plaży no to jeb 3 metry ode mnie z gowniakiem i psem.....
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: problem polskich plaż: praktycznie żadna możliwość wypożyczenia leżaka i parasola na plaży.

W normalnym kurorcie nadmorskim zawsze jest jakiś przedsiębiorca, który dzierżawi jakiś tam pas plaży (tak żeby oczywiście umożliwic przejście i dostęp do wody każdemu), odgradza do od spacerujących, stawia swoje leżaki w równych rzędach, jest porządek i każdy może sobie przyjść na plażę ad hoc, zapłacić i uwalić się na leżaku.

A u nas? Musisz zatargać tobołów
  • Odpowiedz