Wpis z mikrobloga

Często tu widzę narzekanie na parawany nad morzem, jako że moim zdaniem to super patent i nie potrafię zrozumieć jak komuś to może przeszkadzać to chciałbym poznać opinie wykopków. Dlaczego parawany wam tak przeszkadzają? Ja to widzę tak:

plusy parawanów:
- ochrona przed wiatrem i piaskiem
- większa prywatność
- lepsza kontrola rodziców nad gówniakami

minusy:
- przeszkadza to osobom z kompleksem niższości bo w innych krajach tego nie ma więc automatycznie to musi być c-----e
- ???

#wakacje #pytanie #bekazpodludzi #janusze
NowyTonyHawkTylkoZeRapowy - Często tu widzę narzekanie na parawany nad morzem, jako ż...

źródło: comment_tRbFKtYT1IhcGId4ufYhLAfmv9rkHTnb.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: Najśmieszniejsze w tych wszystkich plażach jest to że wystarczy przejść nawet 500m od głównego wejścia i jest pusto..
Każdy mówi o tłoku itd.. ale to działa tylko w pobliżu wejść na plażę.
Lubię robić sobie spacery po 6-10km wzdłuż plaży, więc ładne idzie zobaczyć jaki jest schemat gromadzenia się ludzi na plażach.
Ps kobiety się boją.. wieczór i widzę z daleka że biegnie jakaś kobieta. W odległości jak okiem
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: Kolego ty chyba Polską plaże widziałeś tylko na zdjęciach, że zadajesz tak idiotyczne pytanie.A to że dodałeś zdjęcie gdzie akurat na plaży nie ma dużo ludzi to nie znaczy że problemu nie ma.
I uwierz mi że jako osoba która mieszka nad morzem a dokładnie w Mielnie jestem w tym bardzo obiektywny już pomijając patologie z południa Polski która się tu zjeżdża.Nie mam nic do zabawy ale ludzie serio
  • Odpowiedz
Parawany by nie istniały gdyby nad Bałtykiem aż tak nie wiało jak wieje i gdyby piach był inny - byłem na Kubie i tam mimo wiatr był przyjemną bryzą a nie urywającą wszystko wichurą a sam piach nawet jak się gdzieś dostał to się nie przyczepiał :D
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: jak jest luźniej jak na Twoim foto, to nic złego nie widzę w nich. Ale gdy napierdzieli ludzi milion trzysta dwa czterysta jak na zdjęciu poniżej, to jest trochę ciężko dojść do wody - istny labirynt a miejscami po prostu zablokowane... ogólnie jednak ludzie nie przesadzają aż tak. Po prostu natłok tych parawanów daje mało komfortowy efekt. Gdy ludzi jest mniej niż piasku to jest w porządku, nawet jeśli
snwptest - @NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: jak jest luźniej jak na Twoim foto, to nic złe...

źródło: comment_wBrvzKe6EmuqtsDtnsMwEz6YqvOTdwdX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Zacznijmy od tego, ze idiotyzmem jest samo jeżdżenie nad morze do takich miejscowości jak Trójmiasto, wladyslawowo, łeba, mielno itp, jeśli ktoś chce tam jechać tylko spędzać czas nad morzem bez imprez i klubów. Serio nie rozumiem jak ktoś mając do wyboru cała linie brzegową Bałtyku wybiera akurat takie miejsca gdzie stężenie ludzi wynosi 5 osób na m2. A pytanie do wszystkich, którzy tak narzekają, ze się przejść do morza nie da: jakby
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: parawany jako rezerwacja plaży to rak, wiadomo, ale to już tak poszło daleko że teraz każdy kto ma parawan to janusz xD dużo ludzi chyba dawno nie było nad polskim otwartym morzem, tak, wiem dziwicie się jak ktoś może jeździć nad polskie morze jak za tą samą cene ma wakacje nie wiem na hawajach, ale są tacy ludzie, a nad polskim morzem - p----i po prostu. Dlatego w Polsce
  • Odpowiedz