Aktywne Wpisy
Kroshkar +16
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

WeunianyTrampek +24

#warszawa #prankothewolfdog
źródło: comment_zb1cAY90xKfRVBD5ol5c0lNTyPPgYwJc.jpg
PobierzNie wiedziałem, jest jakaś podstawa prawna?
Wpadaj do Warburgera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
w parku takiego nie widziałem, a na stronie https://zielona.um.warszawa.pl/tereny-zielone/parki/park-morskie-oko
Nie ma o tym słowa... Hmm... Masz gdzieś pod ręką regulamin? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak to drugie dno?
@pranko_csv:
super, tylko jedno ale , tak się cieszę że szczury, myszy i inne zwierzaki żyjące sobie na dziko w mieście przestrzegają tego zakazu kąpieli i czytają regulamin xD :D
Zakaz kąpieli dla ludzi jest ze względów sanitarnych, żebyś wiedział że kąpieli zażywasz na własne ryzyko (dostanie mandatu + złapanie nie wiadomo jakiego syfa). Poza tym kąpiel w takim miejscu można podciągnąć za wybryk nieobyczajny , bo szczerze
@Krachu: Ta i czołg tam jest, w smoki też wierzysz? :)
Swoją drogą to jestem ciekawy czy ktoś już dostał mandat za moczenie w wodzie 4 psich łap.