Wpis z mikrobloga

Ponad 24h w grze i ciągle tylko 1 frame ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tutaj bestia zwana f2p pokazuje swój łeb - płać albo czekaj do 6/7 planety, żeby wyfarmić potrzebny item.
#warframe
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Griffith: Twój cały początek gry powinnien polegać na odblokowaniu największej ilości planet, by mieć dostęp do najszerszej ilości surowców. Po za tym nie wiem w czym dokładnie jest problem, z tym co masz teraz możesz z łatwością mieć Rhino. Zostało już wspomniane, że control module wypada na plainsach w jednej z bounty.
  • Odpowiedz
@Griffith: No i? Grind, farma i crafting - na tym ta gra polega xD. Ja przez pierwsze kilkadziesiat godzin gralem na startowym framie i zrobilem nim wiekszosc glownych misji (odblokowujac przy okazji planety) zanim zajalem sie robieniem nowych postaci. Poza tym, z odpowiednim buildem, kazdy frame moze byc endgejmowy.
  • Odpowiedz
@MossadAttack: Wiem na czym polega ta gra, ale wolałbym mieć trochę różnorodności i zacząć levelować nowego frejma. W tym momencie zdobywany exp się "marnuje", bo excalibur jest wymaksowany od dłuższego czasu. Nowy frame powinien być dostępny mniej więcej w momencie, kiedy pierwszy dobija do limitu. Jak dla mnie to jest błąd w designie gry, ale rozumiem dlaczego tak zrobili.
  • Odpowiedz
@Griffith: Tu trzeba zapracowac na swoj ekwipunek. Pierwsze 150 godzin moze byc nudne bo nie masz praktycznie nic, ale zrobisz questy, poodblokowujesz planety i chcac-nie chcac nafarmisz co trzeba.
Z drugiej strony, masz caly arsenal broni do levelowania, a taki Rhino wymaga surowcow co najdalej z Marsa a to dopiero czwarta planeta wiec mozna go miec w miare szybko.
  • Odpowiedz
W tym momencie zdobywany exp się "marnuje", bo excalibur jest wymaksowany od dłuższego czasu

Takie ilości ja ci się teraz "marnują" ogarnięty gracz robi w 10 minut.

Nowy frame powinien być dostępny mniej więcej w momencie, kiedy pierwszy dobija do limitu

@
  • Odpowiedz