Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.

#warframe
@Griffith: bladego pojecia nie masz o czym mowisz...
Item to pikuś.
Musisz mieć jeszcze materiały na ten item.
Kraftowanie części zabiera zdaje się 24h.
Kraftowanie frejmu 72 z wybudowanych już części.
Mogę się zgodzić z tym, że czekanie 3.5 dnia, żeby frame się zrobił jest trochę słabe, ale przecież rhino dropi już z 2 planety xDDD
Nie rozumiem ludzi, którzy chcą mieć wszystko już teraz a jak nie mają to szukają skrótów.
Co będziesz robił w tej grze jak już wszystko zdobędziesz?
Youtuberzy pokazują, że spokojnie można w 24 godziny i mniej mieć Rhino.
Komentarz usunięty przez autora
Kompletna bzdura. Nie musisz odblokowywać całej planety po drodze, żeby dojść do Voida.
Nie ma sprawy. Wiele frejmów można po prostu kupić w Dojo.
https://warframe.fandom.com/wiki/Volt
Zrobienie Volta to chwilka.
No i?
Cetus Bounty 10-30. Na planecie Ziemia. Masz tą planetę odblokowaną, prawda?
Jak lecisz na public to misja w zasadzie robi się sama bo jakiś k--s będzie farmił Lith Relic.
Szansa 9% na dwie sztuki każdej z wymienionych. Misja zajmuje 5-15 minut.
Poświęć godzinkę i powinieneś mieć na dwa nowe frejmy.
Nie musisz na to liczyć. Ta misja jest wykonywalna przez 4 początkujące osoby spokojnie.
Z brońmi MK-1 (ja miałem Łuk i Gwiazdki Voltem). Czas jest zbliżony.
Różnica polega na tym, że po prostu wtedy musisz coś faktycznie w misji robić i warto żebyś miał chociaż K-Drive do poruszania się szybciej niż bullet jumpując. Ja nie miałem.
10-30 to zakres poziomów przeciwników. 10tki padają od dmuchnięcia. Powodzenia.