Wpis z mikrobloga

Ponad 24h w grze i ciągle tylko 1 frame ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tutaj bestia zwana f2p pokazuje swój łeb - płać albo czekaj do 6/7 planety, żeby wyfarmić potrzebny item.
#warframe
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Migfirefox: Mogli chociaż ułatwić zdobycie pozostałych 2 startowych. Głupie to jest - wyfarm schematy prawie na początku gry, a zrobić nie możesz, bo surowce są niedostępne xD
  • Odpowiedz
@Griffith:

Tutaj bestia zwana f2p pokazuje swój łeb - płać albo czekaj do 6/7 planety, żeby wyfarmić potrzebny item.

Item to pikuś.
Musisz mieć jeszcze materiały na ten item.
Kraftowanie części zabiera zdaje się 24h.
Kraftowanie frejmu 72 z wybudowanych już części.
  • Odpowiedz
@Griffith:
Nie rozumiem ludzi, którzy chcą mieć wszystko już teraz a jak nie mają to szukają skrótów.
Co będziesz robił w tej grze jak już wszystko zdobędziesz?
Youtuberzy pokazują, że spokojnie można w 24 godziny i mniej mieć Rhino.
  • Odpowiedz
@Griffith:

a żeby mieć chociaż jeden dodatkowy trzeba grać ze 40h

Kompletna bzdura. Nie musisz odblokowywać całej planety po drodze, żeby dojść do Voida.
  • Odpowiedz
@Griffith:
No i?
Cetus Bounty 10-30. Na planecie Ziemia. Masz tą planetę odblokowaną, prawda?
Jak lecisz na public to misja w zasadzie robi się sama bo jakiś k--s będzie farmił Lith Relic.
Szansa 9% na dwie sztuki każdej z wymienionych. Misja zajmuje 5-15 minut.
Poświęć godzinkę i powinieneś mieć na dwa nowe frejmy.
  • Odpowiedz
@brass: super rada - mam liczyć na to, że dołączę do jakiegoś napakowanego gracza, który robi endgame i przy okazji zdobyć xD Czyli grając normalnie trzeba liczyć na jakieś 30-40h
  • Odpowiedz
@Griffith:
Nie musisz na to liczyć. Ta misja jest wykonywalna przez 4 początkujące osoby spokojnie.
Z brońmi MK-1 (ja miałem Łuk i Gwiazdki Voltem). Czas jest zbliżony.
Różnica polega na tym, że po prostu wtedy musisz coś faktycznie w misji robić i warto żebyś miał chociaż K-Drive do poruszania się szybciej niż bullet jumpując. Ja nie miałem.
10-30 to zakres poziomów przeciwników. 10tki padają od dmuchnięcia. Powodzenia.
  • Odpowiedz