Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Dobra Mirko, zadanie bojowe, a mianowicie: polećcie jakąś gierkę, ale żeby była wciągająca. Doszedłem do połowy Wieśka, znudziło mi się, przeszedłem pierwsze uncharted, drugie w połowie mi się znudziło, na Nintendo połowa Mario - znudziło mi się. hollow knight w-----a, stardew valley nie wciągnęło. Czy są jakieś gierki, które są w stanie wciagnac takiego niedzielnego gracza? Dodam, że jak miałem kiedyś PC to uwielbiałem Battlefielda, czy cod sieciowo, ale na padzie fpsy to jest tragedia. Lubiłem też Lola i tego typu sprawy. Będę wdzięczny za pomoc. Platformy #ps4 #nintendoswitch
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nolej: Xenoblade Chronicles 2, Zelda, Bayonetta, Finale, ewentualnie Pokemony na Switcha. Na Ps4 to może Until Dawn, Horizon, Spider Man, Infamous, God of War
  • Odpowiedz
@Nolej: A może spróbuj pograć w coś, czego byś wcześniej nie ruszył wcześniej. Mnie też zaczęły gry nudzić strasznie, że rzucałem wszystko po paru godzinach, a tu nagle zagrałem w coś nowego dla mnie i ez 100+ h pykło.
  • Odpowiedz
@Nolej skoro wszystko Cię nudzi w połowie, to nie wina gier, tylko tego że wszystkie są zbyt długie dla Ciebie... Kup sobie order 1886 - fajna gierka na 6-7 h max, do tego A Way Out, ale musisz mieć 2 osobę do gry
  • Odpowiedz
@HHHHHH: posiadanie udziałów to nie jest wykupienie firmy... Riot się nigdzie pod Arena od Valor nie podpisuje.

Edit: a, sorry, poszukałem dalej - faktycznie Tencent w całości ich wykupił. Tak czy siak, to mogli zupełnie inni ludzie robić xd
  • Odpowiedz