Aktywne Wpisy

Pixario +290
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +151
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Miał ktoś może problem z tym, że wysypały mu się pliki(w sumie każdego typu) w projekcie w Android Studio?
Tak w dużym skrócie:
-Same pliki odczytywane poza AS są poprawne.
-AS zamiast nich widzi jakieś porwane fragmenty manifestów/plików gradle'a.
Czyszczenie projektu czy invalidate caches&restart nie pomaga.
Jakie informacje potrzebujesz?
Tak w dużym skrócie co robiłem przed tym jak to się wysypało:
1.) Checkoutowałem się z poziomu konsoli gita do kilku commitów z przeszłości, w celu skompilowania kodu z tego commita i zobaczenia w którym momencie pewien feature zaczął się bugować. Nie dokonywałem tutaj żadnych zmian w kodzie.
2.) Po skończeniu testów wróciłem z HEAD'em do brancha na którym
Technicznie rzecz biorąc, to kompilator nawet nie zdąży się wysypać, bo nie przechodzi build gradle'a, który ma uszkodzony project build.gradle.
@Zelber: O panie, i to nie raz. Najczęściej po aktualizacjach AS bądź samego gradle zaczyna wariować. Ja z desperacji zacząłem kopiować pliki do nowego projektu, nowy projekt wyglądał pod względem struktury plików tak samo ale już nie sypało
W każdym bądź razie AS widzi:
build.gradle (project) tak:
https://pastebin.com/Euz6fLdD
Czyli... no nic sensownego z tego nie zbuduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapomniałem jeszcze przeczyścić cache AS ręcznie - pomogło ( ͡° ͜ʖ ͡°)