Wpis z mikrobloga

@cebulepotargalwiatr: Autentycznie mi przykro z powodu tylu niemiłych komentarzy tutaj... :(
Mam nadzieję, że Ci się uda, świetnie, że coś zaczęłaś robić JUŻ. Powodzenia, widzimy się przy checkpointcie 100 kg :)

• Odpowiedz
@Bumelante @TomekRazDwaTrzy Trzeba latami nie jeść cały dzień i w--------ć wszystko na kolację, żreć rzeczy na które ma się alergię, nie ruszać się w ogóle i zapuścić przyjmowanie leków na tarczycę. Bonusowy fakt: nie lubię gadać o genetyce (genetics, mój ulubiony smak coli), ale po prostu wyglądam i ważę jak mój stary, a żywi się on tylko kawą. Liczę na to, że "oszukam przeznaczenie" ;)
@szalonyonanista: No nie
  • Odpowiedz
@mrnlkhlk: Jeśli mówisz o cerze: jest o wiele lepiej od kiedy biorę odpowiednią dawkę hormonów, ale tak to jak coś się dzieje to tłusta maść na twarz i jedziemy.
Jeśli mówisz o skórze na ciele: już byłam w cyklu chuda-gruba-grubsza-chuda itd, więc w sumie moja skóra nie jest w najlepszym stanie. Na ten moment nie ma większych problemów, ale na twarzy już widać że schodzi (robi mi się fafoł zamiast
  • Odpowiedz
@WiktorekS nie zawsze przy stopie wagi wystarczy zwiększyć ruch albo coś ograniczyć, u mnie okazało się, że muszę jeść więcej i przede wszystkim patrzeć, by uzupełniać białko :) ważne też ile waga stoi, czasem dobrze żeby chwilę stała by przyzwyczaić ciało, żeby nie skończyć ze zwisającą skórą
  • Odpowiedz