Aktywne Wpisy
Tomaa +34
Polskie Wesela w Polsce to największy rak jaki w ogóle istnieje. Wszystko kur wa sztuczne, sztuczni ludzie, sztuczna atmosfera, sztuczny wystrój, sztuczna muzyka, sztuczne kur wa wszystko. Pamiętam, że jedyne co nie było sztuczne na tych weselach to jedzenie, ale nawet tutaj bym polemizował. Nie ma najbardziej sztucznego i oderwanego od rzeczywistości wydarzenia, jakim jest Polskie Normickie Wesele. A najlepsi są ci, którzy na nie muszą brać kredyt, który spłacać będą przez
i cyk 200m dodane
dobra, sprawa wygląda tak, że nie ważne czy to #endomondo czy #strava , za kazdym zakrętem #!$%@? mi kilkanascie metrow, ba w jednym miejscu nawet kilkadziesiat, pomnożyć przez 6 okrążeń i na luzie wychodzi dodatkowe 300-400 metrow
powiem szczerze, że zaczyna mnie to #!$%@?ć powolutku, a co za tym idzie moje chęci też pewnie będą spadać
problem jest tez w tym, że nigdzie nie ma trasy bez kilkunastu zakrętów, teoretycznie jest park śląski dość blisko bo jakies 3km ale to przy moich dystansach jest polowa trasy wiec nie widzi mi sie na razie tam biegać
ktoś zna jakies inne apki ktore aktualizują lokalizacje co np jedną sekundę? jednak aktualizacja co kilka sekund to trochę za mało
myślałem, czy by nie zmienić treningu na np rower, w koncu szybsza jazda to dłuższe dystanse przez co apka musi chyba szybciej aktualizować trase, pytanie czy tak to dziala, czy to tylko moje durne wyobrazenie jak to działa xd
#bojowkanocnegobiegania #ruszchorzow #sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #ruszmirko
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
jedyne co robie to przyciemniam ekran i tyle, mam nawet tą całą ochronę w tle czy jakoś tak xd