Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
360147,57-6,40=360141,17

i cyk 200m dodane

dobra, sprawa wygląda tak, że nie ważne czy to #endomondo czy #strava , za kazdym zakrętem #!$%@? mi kilkanascie metrow, ba w jednym miejscu nawet kilkadziesiat, pomnożyć przez 6 okrążeń i na luzie wychodzi dodatkowe 300-400 metrow

powiem szczerze, że zaczyna mnie to #!$%@?ć powolutku, a co za tym idzie moje chęci też pewnie będą spadać

problem jest tez w tym, że nigdzie nie ma trasy bez kilkunastu zakrętów, teoretycznie jest park śląski dość blisko bo jakies 3km ale to przy moich dystansach jest polowa trasy wiec nie widzi mi sie na razie tam biegać

ktoś zna jakies inne apki ktore aktualizują lokalizacje co np jedną sekundę? jednak aktualizacja co kilka sekund to trochę za mało

myślałem, czy by nie zmienić treningu na np rower, w koncu szybsza jazda to dłuższe dystanse przez co apka musi chyba szybciej aktualizować trase, pytanie czy tak to dziala, czy to tylko moje durne wyobrazenie jak to działa xd

#bojowkanocnegobiegania #ruszchorzow #sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #ruszmirko
źródło: comment_98VFEnEQwF2qP7gHOjcxbQtmLUkbAZwZ.jpg
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
durny bot xd pod wcześniejszym wpisem sugeruje jakąś odpowiedz, biorę wynik z tej sugerowanej i teraz mi pisze, że mam jednak brać ten błędny wynik xd