Wpis z mikrobloga

@Bazingo: @HARNAS2019: średnio ogarnięty typ przeczyta mój nick, zobaczy ile to konto ma tygodni, od kiedy są dodawane na nim posty i wyciągnie prawidłowy wniosek czy to troll czy realne konto, ale ty jesteś najwidoczniej zbyt głupi na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oj zabolala prawda :-)
  • Odpowiedz
@Speluniarz: tag przegryw był traktowany z dystansem, często humorystycznie.
Użytkownik wykopu - to wykopek.
Użytkownik tagu grubasa - to wychodek.
Bo ma nasrane w bani.
Nie łącz jednego i drugiego, nie porównuj tagu przegryw z ta spierdzielina umysłową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@abkme-dwoiy: oglądanie streamow Osieckiego jest objawem większej desperacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

JEŚLI robią to dla rozrywki to spoko.
Ale dla niektórych ten rakowy tag stał się całym życiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xxTymczasoweKontoxx przez moment było to moje życie i dużo siedziałem i świetnie się bawiłem siedząc tu 24h. W sumie przez pół roku prawie nic nie robiłem oprócz siedzenia na wykop i YouTube. Dobrze, że grubaska wsadzili do więzienia bo mogłem wziąć się za obowiązki i zacząć normalnie wstawać rano, więcej pracować i więcej zarabiać. Teraz tylko czekać aż gruby wyjdzie i znowu pół roku z życia albo dłużej urlopu.
  • Odpowiedz
@xxTymczasoweKontoxx to znajdź mi lepszy sposób spędzania wolnego czasu niż oglądanie tych zwierząt. Przecież te steamy to kopalnia beki z abstrakcyjnego sposobu myślenia zwierzynskich.
Nie mów mi, że wycieczka za granicę jest ciekawsza albo inne pierdy. Dla mnie internet > wszystko.
  • Odpowiedz
@xxTymczasoweKontoxx: nareszcie jakiś głos rozsądku, ogólnie ja lubiłem oglądac patostreamy żeby się pośmiać ale zarazem jak dla mnie mogłoby ich w ogóle nie być tak samo jak youtuberow (tych którzy deprawują młodzież) ale przez te 2-3 lata pojawiła się na wykopie masa osób co plują bez przerwy kwasem, robią swoje wojenki bo ktoś lubi tego a ja nie lubię tamtego, a bo ten wysłał donejta do kolesia którego nie lubię
  • Odpowiedz