Wpis z mikrobloga

Mirki z #agh jest tutaj ktoś z Inżynierii naftowej i gazowniczej? Opłaca się na to iść, czy rynek jest zatkany i bez pleców ani rusz? Dostałem się również na Górnictwo na polibudzie śląskiej więc zawsze mam jakąś alternatywę, ale ten gaz kusi ()
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barabasz312: Myśle, że tak jak niektórzy piszą, że trzeba bardzo ładnie dziekana/prodziekana ds. Kształcenia prosić i to dwóch, bo jeden, żeby cię wypuścił, a drugi wpuścił. Bo przed studiami nie masz ocen, wiec musza być solidne argumenty. Tak mi pisał gość, który się tak chciał przenieść, ale postanowił na koniec 1 semestru xD. Ale jak syllabus inny to warto przed wrześniem próbować
  • Odpowiedz
czy rynek jest zatkany i bez pleców ani rusz

@barabasz312: info z 1 ręki od człowieka, który robi w biznesie naftowym od ponad 20 lat: nie dość, że nie zatrudniają to zwalniają. Cena baryłki systematycznie spada.

• Odpowiedz
@barabasz312 Gryps od platynowego Mirka z anonimowych: odradzam jesli chcesz zdobyc jakies praktyczne umiejetnosci, pogoogluj sobie bo duzo bylo juz pisane na mirko o tym wydziale. Chcesz pobimbac 4 lata - spoko, chcesz zdobyc prace w zawodzie - idz na inny kierunek.
  • Odpowiedz