Aktywne Wpisy
lord-nihilus +223
pogop +212
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Cieszę się jak dziecko co dostało walkman na komunię.
Nastrój 5/5. A jak u Ciebie?
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: kupiłem fedarma - 3000, do tego trochę sprzętu - przyrządy, kolimator, dodatkowe magazynki.. na teraz jakieś 5000 poszło
Ale mnie to bawi :)
Jakbyś się drażnił z jeb*ną małpą w zoo. Krzyczy, skacze, nawet próbuje dorzucić swoim g*wnem. Może się wściekać na cały świat ale to nie zmieni faktu, że jest małpą w klatce.
Z drugiej strony to nawet mi go żal. Ludzie korzystają z życia, pasje mają, rodziny zakładają... Mało kto może mieć w sobie tyle nienawiści. Nasz znajomy żyje
Natomiast takiej koncentracji hejtu, czystej nieskrępowanej nienawiści i pogardy jak u Pana RatKinga to jeszcze nie spotkałem nigdy w życiu. Tacy
Pociski kupuję przez internet. Najbardziej korzystne cenowo i dobrej jakości znalazłem na pociski.eu - firmy LOS. Wychodzi mi około 30gr za sztukę. Proch używam najtańszy dostępny, czyli Lovex ze sklepu Parabellum. Jedna zasypka do 9mm to jakieś 9-10gr. Spłonki Fiocchi - 12gr za sztukę.