Wpis z mikrobloga

@RatKing: Miałem coś odpisać ale wolałem pomóc kolejnemu mirkowi z procedurą uzyskania pozwolenia. Nawet na takim Wykopie trafia się średnio jeden chętny dziennie. Warto się tu udzielać :)
Nastrój 5/5. A jak u Ciebie?
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna:

daj spokój to jakiś lewacki troll

Ale mnie to bawi :)
Jakbyś się drażnił z jeb*ną małpą w zoo. Krzyczy, skacze, nawet próbuje dorzucić swoim g*wnem. Może się wściekać na cały świat ale to nie zmieni faktu, że jest małpą w klatce.
Z drugiej strony to nawet mi go żal. Ludzie korzystają z życia, pasje mają, rodziny zakładają... Mało kto może mieć w sobie tyle nienawiści. Nasz znajomy żyje
  • Odpowiedz
Czyli wychodzi na to, że do obroni koniecznej najlepiej użyć broni z czarnego rynku, ciało zakopać w lesie, a b--ń zutylizować. Wyjdzie taniej i bezpieczniej tak, jak z większością spraw w tym kraju, których nie da się przecież normalnie.
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: Nie wiem... Nikogo nie wolno skreślać. Tym bardziej, jeśli się go w ogóle nie zna. Mam kilku znajomych gejów (zgaduję po szarym pasku, że Pan RatKing też może być) i to są naprawdę ciepli i życzliwi ludzie. Na strzelnicę też się dali zaprosić a jeden b--ń już ma.
Natomiast takiej koncentracji hejtu, czystej nieskrępowanej nienawiści i pogardy jak u Pana RatKinga to jeszcze nie spotkałem nigdy w życiu. Tacy
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: Nieee. Pocisków nie opłaca się robić samemu, chyba że ktoś jest pasjonatem i chce mieć wszystko swoje. Dodatkowy sprzęt i cały ten kontakt z ołowiem...

Pociski kupuję przez internet. Najbardziej korzystne cenowo i dobrej jakości znalazłem na pociski.eu - firmy LOS. Wychodzi mi około 30gr za sztukę. Proch używam najtańszy dostępny, czyli Lovex ze sklepu Parabellum. Jedna zasypka do 9mm to jakieś 9-10gr. Spłonki Fiocchi - 12gr za sztukę.
  • Odpowiedz