Wpis z mikrobloga

@Apollo_Vermouth byłem za 15, zaczął 20 po więc był czas żeby z jakimiś ziomkami pogadać, byli w grupie i się pytał czy rozkręcam z nimi mosh pit, mówię im że raczej chyba tylko na Mo Bamba i live Sheck Wes a oni że każdy numer się nadaje a ja nie chciałem w to wierzyć xD
  • Odpowiedz
@Apollo_Vermouth: normalnie nie słucham takiej muzyki jak sheck wes ale mo bamba był taki r--------l że głowa mała ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na szczescie denne koncerty ratowała zajebista strefa redbulla tam gdzie był DJ ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Apollo_Vermouth: no syndrom sztokholmski jak nie wiem... teraz się naczytałem relacji i pewnie za rok pojadę chociaż na jeden dzień, bo jakoś tak nieswojo się czułem przez ten tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) niby lajnapy lepsze zagramanicą, ale weź tam dojedź i nocleg itp., a tutaj pyk w pociąg i jesteś
  • Odpowiedz
@MirasekTurasek: nic mnie nie zdziwi na tym feście xD Jakbym nie miał mentalnie 60 lat to bym tam z chęcią poszedł bo to było piekne do obserwowania z poziomu odległości miksera
@Kutecz: ten DJ mnie i @The_ZoltArR trochę uratował w walce z kolejkę po langosza. No i tłumił J Bałwana na głownej, za co mu niezmiernie dziekuje XD
@arealhumanbean: no ja miałem 3 letnią przerwe
  • Odpowiedz
@Apollo_Vermouth: mad cool bardzo mocne lajnapy, kusiło mnie w tym roku, żeby spróbować, ale trochę strach jak się naczytałem, że taka wtopa organizacyjna była w zeszłym roku, będzie trzeba obserwować w tym czy się poprawią

no i glastonbury bardzo mnie ciekawi czy dadzą jakieś petardy z kosmosu na rocznicę
  • Odpowiedz
@Apollo_Vermouth: problemy były głównie pierwszego dnia, bardzo długie kolejki do wejścia, niektórzy 2h w słońcu stali, system płatniczy padł i bankomaty, no i ogólnie zbyt dużo ludzi jak na taki teren

drugiego dnia massive attack zrezygnowało z występu, bo podobno zbyt duże natężenie dźwięku z innych scen było, a trzeciego dnia pełny bus festiwalowy prawie spadł im z mostu xD

https://www.thelocal.es/20180716/complaints-flood-in-over-madcool-festival-chaos
a.....n - @Apollo_Vermouth: problemy były głównie pierwszego dnia, bardzo długie kole...

źródło: comment_KHmGp56MS2bRaFmM5i34l0WSYKE30ksY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz