Wpis z mikrobloga

Tak. To jest prawda, niestety, będąc wysokim facet może mieć twarz przejechaną kombajnem, upośledzenie i strużkę śliny ściekającą z kącika ust, a i tak zmiażdży niskiego przystojniaka tylko jednym atrybutem, czyli wzrostem. Te wszystkie kobiety co z braku laku wiążą się z niskimi przystojniakami to całymi nocami wiją się z wściekłości i frustracji, że niszczą sobie życie u boku takiego karła, ale niestety nie dla wszystkich kobiet starczyło dryblasów, więc wiele męcxy się w związku z facetem, który flaki z siebie wypruwać, żeby ją zadowolić, a wysoki po prostu wystarczy, że jest i ona nawet go utrzyma i jeszcze będzie kochanki mu sprowadzać do domu, zeby panicz od niej nie odszedł, bo jak nie będzie mogła się przez tydzień pokazać na ulicy z dryblasem 190 to tego nie przeżyje.
#wzrost
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaddoxX1911: Wzrost to praktycznie wszystko, mając 190 można totalnie nic sobą nie reprezentować i mieć ogromne powodzenie u kobiet. Jak masz ryj 7-10/10, zajebisty charakter, kupę kasy i świetny bajer to te wszystkie rzeczy razem wziete są i tak na odlew miażdżone z kretesem przez sam wysoki wzrost jakiegoś typa. Każdy kto twierdzi inaczej sam siebie oszukuje.
  • Odpowiedz
@PolishNail: To masz jakiś wybitny talent, albo zdolności nadprzyrodzone. Żeby mając 185 nie móc znaleźć kobiety to trzeba chyba celowo ich unikać, żeby mając 190 nie móc znaleźć kobiety to trzeba by się chyba zabarykadować jak w "nocy oczyszczenia" i nie wpuszczać światła do swojej twierdzy.
  • Odpowiedz
@Muodyhuopiec1919: Odbiera, bo mam przystojnego kumpla 187 z takim zaburzeniem i laski już nie wiedzą jak mają zrobić, żeby wreszcie się kapnął, że chcą być przez niego przebolcowane. A jeśli chodzi o tindera i Badoo etc to nie rozsmieszaj mnie. Tam nikt nie dałby rady umówić się z kobietą, nawet Johnny Depp powiększony o 10 cm.
  • Odpowiedz
@MaddoxX1911: Nie jest to punkt programu, bo kobiety nie lecą na jego przystojność, tylko na wzrost. Kobiety generalnie nie lecą na przystojniaków. Na przystojniaków lecą nastolatki i laski może do 22 max 23 roku życia. Starsze lecą na następujące rzeczy w kolejności od najważniejszej:
-wzrost
-hajs z przekrętów np. opychania frajerom aut z Niemiec
-prymitywizm i niskie iq, max przeciętne
-grube kości i nadgarstek
-twarz miśka, albo recydywisty (przystojna twarz to dla
  • Odpowiedz
@Ynfluencer:
Ja jestem nudny, sztywny, niewygadany, nie umiem być zabawny, jestem niepewny siebie, nie umiem budzić emocji, przez aspergera umiem gadać tylko o swojej pasji (chemia/pianino) nie umiem gadać o niczym, nigdy nie miałem koleżanek i kolegów, najbardziej przebojowe osoby cichną w moim towarzystwie
  • Odpowiedz
@Muodyhuopiec1919: No widzisz, te Twoje pasje już przegrzałyby mózgownice rydwanów, na których lecą kobiety. Kobieta nie chce, żebyś jej grał na pianinie i opowiadał o chemii, nawet jeśli sama ma z niej doktorat. Ona chce prymitywnych emocji. Wjazdu policji na chatę, znalezienie bielizny innej laski w łóżku, zamknięcie misia na dołku. Walnąć jej w ryj. Do tego szare komórki tylko przeszkadzają. Nawet laski doktoryzujące się z jakichś nauk ścisłych, humanistycznych
  • Odpowiedz
@Muodyhuopiec1919: A ja szanuję tylko takich jak Ty i nienawidzę tego świata. Może nie świata, bo świat jest piękny, natura to cud. Nienawidzę tylko gatunku ludzkiego, który jest najgorszym cierniem w dupie tego świata, ludzie premiują głupków i ekstrawertyków, którzy potrafią tylko drżeć ryja, przyciągać atencję, a we łbie pustostan i małpa n--------a na bębenku. Jednostki takie jak ty się z tego wyłamują. Kobiety to prymitywne stworzonka i wartościują ludzi
  • Odpowiedz