Aktywne Wpisy
arinkao +158
Pizza na całą blachę.
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Huntley +61
Wyrywasz niezłą dziewczynę/faceta i prowadzi cię do swojego mieszkania. Na drzwiach widzisz to. Wchodzisz?
#bekazpsiarzy #dogpill #psiarze #psy
#bekazpsiarzy #dogpill #psiarze #psy
Wchodzisz do mieszkania psa?
- TAK 21.7% (273)
- NIE 78.3% (985)
Spędziłem w drodze 8,5 miesiąca, a dokładnie 258 dni. W tym czasie odwiedziłem 9 krajów:
Singapur - 4 dni
Malezja - 13 dni
Laos - 41 dni
Tajlandia - 28 dni
Wietnam - 64 dni
Kambodża - 14 dni
Birma - 29 dni
Indie - 36 dni
Iran - 29 dni
Patrząc teraz na te statystyki mogłem trochę mniej czasu spędzić w Wietnamie (chociaż bardzo mi się tam podobało), Laosie i może Tajladnii, a więcej w Malezji i może Indiach, albo zamiast tego wyskoczyć jeszcze np. do Armenii. Trochę żałuję, że ominąłem Pakistan, ale ze względu na powstałe w międzyczasie plany musiałem trochę przyspieszyć i skrócić podróż.
Pod koniec byłem też trochę zmęczony ciągłym życiem koczownika, także fajne będzie trochę posiedzieć w jednym miejscu. Trzeba będzie się też powoli wziąć do jakieś roboty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaraz pojawią się pytania ile wydałem kasy, więc jeszcze nie policzyłem (pewnie mógłbym mieć za to kilkuletnią klasę premium #pdk), ale już teraz wiem, że nie żałuję ani jednej wydanej złotówki, to było świetne doświadczenie, wrażenia bezcenne. Polecam tym styl życia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#podroze #podrozujzwykopem #raindogwdrodze #chwalesie
@Simfecstio: tak
@depcioo: oszczędności po 10 latach pracy w korpo
@pmub: nie było to celem mojego wyjazdu
@eFieN: kolego, to się spreż i jedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wietnam jest świetny. A w Saigonie jest taki park, do którego przychodzą studenci i studentki ( ͡° ͜ʖ ͡°) poćwiczyć angielski na obcokrajowcach. Siadasz na ławce i za chwilę ktoś podchodzić z pytaniem czy możesz
@Simfecstio: Dzięki za propozycję ale z Tobą nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a poza tym nie wykluczam.