GAIT robi kolejne tramwajowe biznesy, za 1000€ kupują tramwaje w agonalnym stanie z przeznaczeniem na części i pojazd techniczny. Ciekawi mnie czy te tramwaje będą chociaż kompletne, z częściami nadającymi się do dalszej eksploatacji lub chociaż do regeneracji. Na zdjęciu jeden z tych tramwajów z kartonem zamiast drzwi. ( ͡°͜ʖ͡°) #gdansk #codzienneszkalowaniegdanskiegozbiorkomu #tramwaje #komunikacjamiejska
@Wojciik: @kwmaster: @Line-Storm: Tak bardzo jak tych gaitowych k-----f nie cierpię za zniechęcanie ludzi do zbiorkomu tak za ten zakup mogę ich pochwalić. W końcu coś z pomyślunkiem.
GAIT robi kolejne tramwajowe biznesy, za 1000€ kupują tramwaje w agonalnym stanie z przeznaczeniem na części i pojazd techniczny. Ciekawi mnie czy te tramwaje będą chociaż kompletne, z częściami nadającymi się do dalszej eksploatacji lub chociaż do regeneracji. Na zdjęciu jeden z tych tramwajów z kartonem zamiast drzwi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gdansk #codzienneszkalowaniegdanskiegozbiorkomu #tramwaje #komunikacjamiejska
źródło: comment_nvdlyGd1cd4YCBeW5wBHirZsdIjUxiks.jpg
Pobierz@Wojciik: jak za darmo. Transport kilka razy tyle wyniesie.
Tak bardzo jak tych gaitowych k-----f nie cierpię za zniechęcanie ludzi do zbiorkomu tak za ten zakup mogę ich pochwalić.
W końcu coś z pomyślunkiem.