Aktywne Wpisy
Sylvanova_02 +12
Hej. Nie wiem czy to miejsce odpowiednie na takie wywody ale spróbuję. Od ponad roku czasu mieszkam z partnerem. Niestety cały koszt utrzymania mieszkania (wynajmowanego więc wyobraźcie sobie jako to koszt) i całość wydatków spada na mnie. Mój partner jest bezrobotny od ponad 8 miesięcy co strasznie uderza w budżet. Chodzę zestresowana, martwię się o każdą złotówkę, a ja mam wrażenie, że po nim to spływa. Niby szuka ale jest to bezowocne

PokemonowyRambo +175
Młoda 6 lat ma zajawkę anatomiczną. Najbardziej lubi słuchać jak działa jakaś część ciała, np oko albo ucho, albo z czego się składa ręką.
No i wybłagała atlas anatomii. Żona mówi, by poszukać takich książek dla dzieci, ale one są... Lamerskie. Kupiłem jej pełnoprawny atlas anatomiczny. Potem na medycynę pójdzie i... Żegnaj biedo.
#ksiazki #dzieci
No i wybłagała atlas anatomii. Żona mówi, by poszukać takich książek dla dzieci, ale one są... Lamerskie. Kupiłem jej pełnoprawny atlas anatomiczny. Potem na medycynę pójdzie i... Żegnaj biedo.
#ksiazki #dzieci
źródło: ba3eff613edd48ed91d0938797d31b5b
Pobierz

podmywanie grubasa
źródło: comment_oW6RIa2Yccs0rpnX8ylHY96Vv3cJ3gAW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@METEOrobot: Dokładnie. Przymusowo na bretarianizm. Wystawić na zewnątrz na słońce i niech się żywi energią ze słońca