Wpis z mikrobloga

Poważnie ludzie mieszkający na wsi mają super, świeże powietrze mogą sobie wyjść na dwór, budzą się do odgłosów koguta, nie ma samochodów hałasujących, spokojne powolne życie
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onionomous: co innego jak "miastowy" przyjedzie na wieś, to wtedy ma z-------l bo trawa, chwasty, ogród, a co inego jak ktoś mieszka od dziecka na wsi, wtedy takie rzeczy jak praca koło domu to jak jedzenie śniadania, cos normalnego. Mam sąsiada co się co chwile dziwi jak tak można że po pracy na etacie można jeszcze mieć siły na prace koło domu. To wchodzi w nawyk i po pewnym czasie
  • Odpowiedz
@tenoy: no to mi bieganie z kosiarką na słońcu nigdy nie weszło w nawyk ani w przyjemność xD nigdy tego nie lubiłem
@Marek1991: zacząłeś od "co wy pierdzielicie" po czym w zasadzie powtórzyłeś moją opinię xD

a tak jeszcze na marginesie dodam że na wsi nie cierpię jednego: co z tego że możesz sobie wyjść wieczorkiem posiedzieć przy grillu w ogródku jak komary w-------ą cię żywcem xD w
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki kurde szukam sposobu jak i czym jebnac koguta, żeby nie darł mordy o 4, o 5, o 6. A potem o 7 rano. Warunek jest taki że musi przeżyć, ale musi też uciec i nie drzeć ryja
  • Odpowiedz
  • 0
@tomasz-terlecki nie wiesz co mówisz. Dopiero co skończyli opryski. Wyobraź sobie, że w takie upały gdy wieczorem da sie dopiero wyjść na spacer, otworzyć okno to nic z tego bo opryskują wszystko dookoła aż głowa boli. Potem będą żniwa kombajnami napierniczaja cała dobe a kurz z pola masz nawet pod łóżkiem. Gdy przychodzi jesień wywożą gówna na pola (zapomnij o spacerach i świeżym powietrzu w domu). Zima to j----y dym z
  • Odpowiedz
  • 0
A jeszcze zapomnialem dodać, że tam gdzie są sady to mają armatki na ptactwo wiec o ciszy zapomnij. A gdy trafi sie pogatsza grupa tych badylarzy to wystrzał z działa przeciw gradowego przyćmiewa wybuchy sylwestrowe warszafki
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: no zajebiście, zwłaszcza jak jesteś przed 30lvl, musisz codziennie dojeżdżać 30km do miasta do pracy i nie możesz w tym mieście zabalować, bo nie masz gdzie się później kimnąc a sałaciarz policzy za powrót 30km nocą tyle ile zarobisz za nadgodziny
wieś jest super, tomek wracaj do maka
  • Odpowiedz
  • 1
@performance_artist no moze jeszcze to perfuma? Wyobraź sobie, że zbierasz pranie a wiatr wiał cały dzień z nad łajna w twoje czysciutkie koszule na randki i do kościoła. Czujesz to?
  • Odpowiedz