Wpis z mikrobloga

Hehehe no i zapraszam znawców że Jarek zmęczony a nie że pije. On już pije od miesiąca niestety. Było to widać. Ciężka sprawa ale i tak długo się trzymał. Dwa tygodnie tu już był narąbany jak Messerschmitt. Ciekawi mnie że ludzie nie wierzą swoim oczom i uszom tylko typ mówi nie pije i każdy jak mantre, nie no on nie pije...Życie ciężkie boboli
#kononowicz #patostreamy #suchodolski #mexicano
kolonko - Hehehe no i zapraszam znawców że Jarek zmęczony a nie że pije. On już pije ...

źródło: comment_SBiwf6AAa58p4ZWB8JhWtXaX1fgPhcLH.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolonko: Problem? w jakim sensie? Nie problem tylko bawią mnie takie kanapowe teorie i pewność od razu w ich prawdę :D Jasne można napisać, że coś się wydaje nam np. Ale tacy mędrcy kanapowi co wiedzą zawsze lepiej no sa na swój sposób zabawni. W każdej dziedzinie, nie mówię tu o uniwersum majora tylko, pod każdym filmem z każdej branży są Ci co wiedza lepiej ;)
  • Odpowiedz
@jenny-matias: no to współczuję ze jesteś takim mędrcem kanapowym. Ja akurat jak jestem pewien to jestem pewien i tu masz potwierdzenie. Tzn rozumiem że jak Mexico powie PIŁEM to wtedy może uwierzysz ale też może mu się będzie wydawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kolonko: no wiesz, nie bierz tego personalnie :) po prostu zakładam, że jetes typkiem, który tam nawet nie był i wydaje mu się, że wszystko wie ( to sądze po Twojej wypowiedzi) i takich zauważ dużo jest osób co wszystko wiedzą ^_^
  • Odpowiedz
@jenny-matias: nie byłem tam ale nie muszę być żeby widzieć ze typ jest narąbany... Jak nie jestem czegoś pewien to pytam albo sugeruje. W niektórych kwestiach jestem totalnie do tyłu to prawda ale w niektórych np nie. Wiem że Suchodolski ma schizofrenie i tego jestem pewien to co mam nie pisać ze ma?
  • Odpowiedz
@jenny-matias Menel chla od dawna i to nie jest sprawa dyskusyjna. Udaje bo najbardziej się boi sądowego przymusu leczenia a nie tego co naiwniacy napiszą lub powiedzą w internecie. W jego sytuacji wystarczy, że o--------i jedną akcję po pijaku w domu z matkożoną i jest po nim jak ktoś zadzwoni na policję.
  • Odpowiedz
@kolonko: Przecież to było wiadomo od samego początku jak cała ta "abstynencja" będzie wyglądać. Śmieszą mnie ci co ciągle zaprzeczają że menelski bobolak nie pije. To istne pieprzenie typowego nowobobolaka którym przykładem jest chyba @jenny-matias.

@jenny-matias Żaden alkus nie przestanie pić od tak. Nawet jeśli odstawiłby alko to po krótkim czasie powróciłby do picia bo go po prostu ciągnie. Całkowity brak silnej woli. MekSIKano nie jest pod
  • Odpowiedz