Wpis z mikrobloga

No ja zamężna nie jestem

@MalaHelenka: szok i niedowierzanie, jedyna normalna różowa na wypoku i niezamężna. Nie żebym Panią podrywał, ale to chyba moje największe zdziwienie z dzisiejszego dnia, więc musiałem to napisać ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
A wystrój? No wielkiego wpływu na to nie masz to co się będziesz przejmował ? To samo tyczy się pogody :)

@Kombinat: No właśnie mam bo sami wszystko opykaliśmy. Babkę wzięliśmy tylko po to by pomogła poustawiać i dowiozła gratów. A jeszcze chcemy zdjęcia z racami i zimnymi ogniami- też trzeba dopilnować aby fotograf i wodzirej ogarnęli ludzi do tego.

Jest od ch.. tematów do ogarnięcia, a moja pikawa jest
  • Odpowiedz
Na zewnątrze wychodzili tylko Ci co cheili zapalic i zaraz wracali i było pełno na sali i wszyscy się dobrze bawili ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@czerwonystolik: Tylko, że my mamy ślub (ceremonię) na zewnątrz więc wolałbym nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@senseiharanaoko: Odnośnie winietek i wystroju rano poproście kogoś np koleżanke mamy czy kogos kogo nie będzie na weselu, aby jeszcze podjechała na salę wszystko sprawdzić, czy winietki są ok, wystrój sali itp. U nas wykryła że obrus ten co miał być na poprawiny założyli na wesele i zdażyli dzięki temu jeszcze wszystko poprawić. I jeśli macie poprawiny to na drugie dzień kupcie balonów i je nadmuchajcie i normalnie nawet na
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Na zewnątrze wychodzili tylko Ci co cheili zapalic i zaraz wracali i było pełno na sali i wszyscy się dobrze bawili ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@czerwonystolik: Tylko, że my mamy ślub (ceremonię) na zewnątrz więc wolałbym nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@senseiharanaoko: no ale co zrobisz jak będzie padało?

Nie masz na to wpływu, chyba, że jesteś synem rosyjskiego oligarchy,
  • Odpowiedz
@senseiharanaoko my jesteśmy ponad tydzień po. Tak na świeżo, kielich na odwagę nie pomaga, stres pewnie i tak się pojawi, ale postarajcie się do tego podejść pozytywnie, to przecież w gruncie rzeczy fajny dzień. Zróbcie dobry plan tego dnia i nie zapomnijcie czegoś zjeść w trakcie przygotowań, bo padniecie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
i przeganiali chmury, żeby nie padało

@Kombinat: Gdzie dostanę 2 ruskie myśliwce przewagi powietrznej Su-30? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@senseiharanaoko: mam na podwórku, mogę pożyczyć :)

A tak na poważnie to wszystko się uda, zobaczysz, że za rok to Ty mnie będziesz pocieszał i
  • Odpowiedz