Aktywne Wpisy

km00787 +395
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Mirasy żonate i Mirabelle zamężne, za 2 miesiące ślub i wesele.
Jakieś rady? O czym powinienem pamiętać? Niby wszystko pozałatwiane i ogarnięte ale już się kurła stresuję fest.
Ślub cywilny w plenerze.
źródło: comment_VWuzVZPusAPyjy4lLTusApiSeNgV4ygo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@senseiharanaoko: zeby sie nie zenic bo to najwiekszy blad w zyciu mezczyzny
@senseiharanaoko: do czasu zalozenia obraczki na palec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MalaHelenka: szok i niedowierzanie, jedyna normalna różowa na wypoku i niezamężna. Nie żebym Panią podrywał, ale to chyba moje największe zdziwienie z dzisiejszego dnia, więc musiałem to napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Kombinat: No właśnie mam bo sami wszystko opykaliśmy. Babkę wzięliśmy tylko po to by pomogła poustawiać i dowiozła gratów. A jeszcze chcemy zdjęcia z racami i zimnymi ogniami- też trzeba dopilnować aby fotograf i wodzirej ogarnęli ludzi do tego.
Jest od ch.. tematów do ogarnięcia, a moja pikawa jest
@czerwonystolik: Tylko, że my mamy ślub (ceremonię) na zewnątrz więc wolałbym nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@senseiharanaoko: no ale co zrobisz jak będzie padało?
Nie masz na to wpływu, chyba, że jesteś synem rosyjskiego oligarchy,
@Kombinat: Gdzie dostanę 2 ruskie myśliwce przewagi powietrznej Su-30? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wredna_pomarancza: To jest świetna rada!
@senseiharanaoko: mam na podwórku, mogę pożyczyć :)
A tak na poważnie to wszystko się uda, zobaczysz, że za rok to Ty mnie będziesz pocieszał i
@MalaHelenka: To bierz amanta za frak i zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)