Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Przekazuje z jednego kontrolera parametry do widoku
HotelController.java
redirectAttributes.addFlashAttribute("book", bookingToTake);redirectAttributes.addFlashAttribute("room", roomToTake);
redirectAttributes.addFlashAttribute("price", new Price());
return "redirect:/pay";
W widoku /pay wszystkie te paramtery mogę wyświetlić i w ogóle jest wszytko w porządku.
Lecz gdy chce wysłać te dane do innego kontrolera (PaymentController.java) przez
pay.html
Check out with
*Pay**Pal*
to w kontrolerze dostaje nulle.
PaymentController.java
@RequestMapping(value="/pay", method=RequestMethod.POST)public String pay(@ModelAttribute Room room, @ModelAttribute Booking book,HttpServletRequest request){
i właśnie tutaj obiekt room i book mają wszystkie pola ustawione na null.
Czy ktoś może wie o co chodzi i jak to naprawić?
#spring #java #springmvc
Check out with
*Pay**Pal*
ale ten obiekt w kontrolerze jest