Aktywne Wpisy

wjkp +992
Wrzucam późno #przecieki żeby nie było tak jak rok temu xd
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
źródło: MPOP-P1-100-A-2505-arkusz-1
Pobierz
mickpl +415
Ze znaleziska na głównej wynika, że jakieś 95% wykopków jest ZA wprowadzeniem progresywnego podatku antyspekulacyjnego od 3 mieszkania.
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#

![NIE dla wyborów przez internet! - [Mateusz Chrobok]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e4b8963439347b01ccfe4a252484e9e24bdab7f50abfe9bcad23971aaa8757d2,q80.jpg)

i po pięciu linijkach już nie wiesz o co chodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°) a można przecież ładniej
albo nawet "PersonType" itp - nie skazujcie siebie i innych na chujnie tylko dlatego, że Oracle rzucił kiedyś jakaś dziwną konwencją - to już nie te czasy że na ekranie mieści się 50 znaków w linii
Dziękuję za uwagę
#oswiadczenie #programowanie #programista15k
@powaznyczlowiek: to nie jest akurat żaden argument, bo jdk koło dobrze zaprojektowanego kodu raczej nawet nie stało.
kontekst z ? Bardziej czytelnie jest
Nie mówię, że jdk jest super, nie mówię, że trzy generyczne argumenty są, ale jeśli robisz jakiś bardziej skomplikowany projekt w Javie niż prostu CRUD z
O Panie... Haskela ani GoLanga na politechnice częstochowskiej rozumiem nie uczą?
Czy tylko przeczytałeś kilka tutoriali, zapoznałeś się z paroma nowymi frameworkami
@powaznyczlowiek: Podasz jakiś przykład, w którym dziedziczenie wielokrotne jest dobrym pomysłem?
@jak5z: opisz swoimi słowami co jest nie tak z generykami.
@powaznyczlowiek: Legacy systemy można rozwijać nowocześnie, a nie dokładać do bagna i jeszcze się masturbować tym, że robi się większe bagno dopisując kolejne generyki, zamiast je rezać.
Przykłady Haskella, GoLanga czy JSa, podałem nie dlatego, że należy cały soft przepisywać na te języki, ale dlatego, że pokazały one, w jaki sposób można tworzyć zwięzły, prosty i czytelny kod. Chodzi o