Wpis z mikrobloga

Jak ten Kubańczyk (niby) nic nigdy nie ćwiczył i tak się zaprezentował że zmiażdzył Bombla na luzie to jest to mega talent.... załapał technikę w ekspresowym tempie, wyuczył postawę, gardę którą latami się ćwiczy. Na następnej gali jest w stanie każdego r------ć prócz Kasja. Ja jednak obstawiam, że coś ćwiczył. Ambro też p-------ł, że K-1 nie jego strefa komfortu jak on w kickboxingu medale Mistrzostw Polski za młodu zdobywał. Kizo niby taki zabijaka bokser a cepy jak pod Żabką, przy stylu Kasjo to był dramat. Wszyscy tam więc ściemniają prócz Kasja
#famemma
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cytrynowyzabujca: no trafił ładną kombinację trzeba przyznać ale mnóstwo latało też mało technicznych cepów. Trochę się więc zawiodłem bo tutaj dużo osób pisało że lata ćwiczył i ma doświadczenie. Więc rozbudzili trochę emocje
  • Odpowiedz
@transerfer Kasjo dobrze walczył lecz za lekkie ciosy. Dziwny styl. Kondycja spoko. Kizo zniszczył image jak Popek. Już nie będzie autentyczny. Ambro ciągle łapał. Sam się przewarcał
  • Odpowiedz
@transerfer: Kubańczyk trenował sporty walki, wspominał o tym nie raz. To jest właśnie to, że ludzie i buchmacherzy sugerują się nie umiejętnościami, a samą popularnością i potem wielkie ździwienie. Mi dzięki Makowskiemu elegancko kuponik wszedł, a wszyscy obstawiali Kizo, bo "popularny raper".
  • Odpowiedz
@Key96: to mi umknęło bo na konferencji na szotach jak oglądałem to nie mówił tego, bukmacherski kurs też chyba obstawiał, że Bombel faworyt. Ładnie nadmuchali balonik a potem Kubańczyk zawodowiec zmiótł ulanego włodarza w oktagonie
  • Odpowiedz
@kinga2112: no dobra nie każdy wszystkie wywiady i filmy z Kubańczykiem ogląda. Ogólnie na konferencji mówił takie rzeczy skromnie i sugerował jakby nic nie ćwiczył dlatego kurs był na Bombla. Że tam ktoś w podstawówce powie że dwa lata ćwiczył ma się nijak do tego, że on miał walki w K-1 pół zawodowe
  • Odpowiedz
@transerfer: i bardzo dobrze skromny chłopak a nie tak jak amadi, po co p-------c jaki ja to nie jestem najlepszy a później dostas ostry w------l za to kubańczyk szanuje( ͡° ͜ʖ ͡°) świetna walka
  • Odpowiedz
@transerfer: dokładnie to samo myśle. Naprawdę zaprezentował dobry styl stójkowy. Dobra walka mogłaby być teraz jego z Adrianem Łososiem, który za to fajnie się pokazał od strony parteru. Tu i tu nie wierze, że ci goście trenowali 2 miesiące
  • Odpowiedz
@transerfer: ćwiczył na 100% i to dość sporo. Najbardziej widać to po sposobie poruszania się w klatce i wyprowadzania ciosów. Robił to bardzo dobrze jak na amatora.
  • Odpowiedz