Wpis z mikrobloga

Na dźwigni na btc nigdy nie będę grał, bo moje BTC sa nie ruszalne choćby skały sraly,

@Obruni: Doskonale. Ucz się na błedach innych, nie musisz na swoich. Niech nasze straty przyniosą coś pożytecznego innym
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jeżeli chodzi o podatki, to zgoda. Krypto zajebiste... :D
Sprawdź sobie Plus500. Tam masz kontrakty na pierdyliard rzeczy. Na krypto też, ale u nich nie ma sensu bo fee, spread, płynność dużo mniejsze. Dobre jest to że masz pod ręką kontrakty na akcje z wielu różnych rynków. Czy chcesz jakąś spółkę z NASDAQ czy z GPW, czy z Korei to znajdziesz. Wiadomo że różne spready i płynności są zależnie
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: plus500 to jest mina poczytaj opinie, poza tym to forex- czyli znowu wajcha. Obiły mi sie o uszy aplikacje na mobila, oferujące zakup i sprzedaż realnych akcji, jednocześnie będące, rzetelnymi brokerami, tak jak revolut, czy wirex dla banków, Przypomniałeś mi, musze poszukać. Ktoś cos?
  • Odpowiedz
@Obruni: No i pamiętaj że rumun na plus500 zrobił z kilkudziesięciu funtów pół miliona funtów w miesiąc shortując BTC w listopadzie 2017 na plus500 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz