Wpis z mikrobloga

@Obruni: Musisz zaktualizować grafikę, NEO 24% up ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sezon na alty przyjdzie dopiero kiedy cena BTC nie będzie wyglądała jak na "promocji". Dopóki ludzie pamiętają, że coś niedawno kosztowało 20 000$, a teraz kosztuje 11 000$, to nie ma żadnego oporu do wchodzenia na BTC i wszystko wydaje się tanio.

Nie ma szans na alt season dopóki BTC wydaje się jak na promocji
  • Odpowiedz
@Obruni: Już jednak 30%. Ale takie przypadkowe pompy to jeszcze nie alt season. To akurat, taki "przypadek".

Bitcoin musi się psychologicznie wydawać "drogi" i dopiero wtedy zacznie się prawdziwy alt season : )
  • Odpowiedz
@Obruni: Prawie się z Tobą zgadzam, tylko jeszcze dodatkowo w tej całej układance brakuje korekty 20-25%. Chociaż mi to naprawdę już rybka, jestem załadowany po sam nos od długiego czasu, ale lubię podyskutować! :>
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@wojcir na halwing Ltc czekam też, bo możliwe będzie analogiczne zachowanie BTC na halvingu choćby jako samospelniajaca się przepowiednia.
  • Odpowiedz
@Obruni: ale żeby ten obrazek miał sens to ceny powinny być w odniesieniu do BTC. do skoro btc wzrasta o 12% a shity wzrastają tylko o 5-8% w dolarze to oznacza, że straciłeś BTC a nie kupując alta miałbyś jeszcze więcej $
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WhiskeyIHaze ależ wiem. I właśnie to robię. Jak widzę na delcie jak moje shity pospadaly, to przełączam na USD i z niedowierzaniem przyjmuje za jednak nie jest tak źle.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: oszukiwanie samego siebie- tutaj się nie zgodzę, przy inwestycji zawsze coś przynosi większe, a coś mniejsze zyski ta inwestycja z mniejszymi też jest trafiona.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cyberpunkbtc tutaj racja. Nigdy nie miałem akcji i pewnie trzeba się tym zainteresować, a szity to ze względu na dostępność i tak siedzę na wykopie i lubię emocje. Na dźwigni na btc nigdy nie będę grał, bo moje BTC sa nie ruszalne choćby skały sraly, a poza tym uważam że to by było niemoralne szortowac coś na wzroście czego mi zależy ( nie oceniam innych, to tylko moje osobiste przekonanie). I
  • Odpowiedz