@lossiemkos89 przymierzam się do właśnie A119 (bez "s") myślę że najlepszą cena do jakości, nagrywa w 2k, szeroki kąt obiektywu, dobrze wypada z konkurencją w porównaniach.
Następna półka to LsDod'y które zaczynają się od 500-600 zł i dobijają do ponad 1k pln. Ale kamerki za 1k bałbym się zostawiać w aucie na noc - a zdejmowanie non stop sprawi że uchwyt montażowy się wyrobi szybko lub inne elementy się będą odrywać itp.
@snwptest: słyszałem taką opinię ze A119 bije na głowę A119s w dzień natomiast A119s podobno dużo lepiej nagrywa w nocnych warunkach. Z chęcią obejrzal bym surowy materiał z obu kamer w dzień i w nocy.
@lossiemkos89 zgadza się , jest dokładnie jak napisałeś. Mi nagrania z nocy żyleta nie potrzebne więc biorę A119 zwykłe - jeżdżę 90% za dnia i w mieście. Kusi mnie strasznie jakiś LsDod ale jednak 400 a 600 zeta to już trochę boli. Kiedyś czytywałem dużo forum autowrzuta.pl tam jest milion testów porównaj nagrań opinii itp. a i tych rejestratorów się narobiło jak smartfonów - milion modeli i klonów, ciężko się zdecydować
Następna półka to LsDod'y które zaczynają się od 500-600 zł i dobijają do ponad 1k pln. Ale kamerki za 1k bałbym się zostawiać w aucie na noc - a zdejmowanie non stop sprawi że uchwyt montażowy się wyrobi szybko lub inne elementy się będą odrywać itp.