Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć wszystkim,

Mam pytanie natury mocno prywatnej, dlatego postanowiłem poradzić się Was anonimowo.

Otóż w grudniu 2018 r. zaliczyłem dość ostre rozstanie po wieloletnim związku. To była moja pierwsza kobieta w sensie seksualnym. Od tamtej pory nie udało mi się wejść w relację, z osobą co do której odczuwałbym, że chciałbym wylądować z nią w łóżku. Nie wiem z czego to wynika, ciągle czuję że to nie to. Jednocześnie nie potrafię się przełamać na zasadzie "to tylko seks" i bawić w one night standy i tak dalej.

W każdym razie wychodzi na to, że w wieku 25 lat uprawiałem seks z jedną kobietą i to ostatnio w 2018 roku. Wczoraj uderzyło we mnie to, że to wynik pasujący do faceta po 50, a nie młodego i ambitnego typka.

Pomyślałem że może powinienem odblokować się przy pomocy jakiejś divy? Co o tym myślicie? Macie jakieś inne rady? Może jest ktoś z podobną sytuacją?

Chętnie z kimś o tym pogadam, na żywo nie mam takiej możliwości z uwagi na charakter problemowej kwestii.

#zwiazki #seks #tinder #divy #zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 46
@AnonimoweMirkoWyznania: A nie masz jakichś koleżanek, z którymi mógłbyś to robić? Na divy szkoda tracić pieniądze. Generalnie sam pomyśl, czego potrzebujesz, i tego szukaj - jeżeli potrzebujesz seksu tylko dla seksu, to o ile nie będzie to właśnie czyste "nabijanie licznika" czy wykorzystywanie dziewczyn, i jeżeli sam z tym nie masz jakichś moralnych problemów, to nie widzę w tym nic złego.
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@? charakter. Proponuje urodzić sie znowu, w innym miesiącu z inną osobowością.
Wygląda na to że do ciebie seks=bliskość=oprócz wyglądu osobowość dziewczyny
a jak do tego się nie odkochałeś to juz wogóle dramat. Czego oczekujesz od seksu?
Czy do kontaktu seksualnego potrzebujesz kogoś bliżej poznać?
Bo jak potrzebujesz bliskości i chciałbyś czuć jakąś więź to z divą tego reczej nie uzyskasz. Nawet z GFE jest ciężko.
@AnonimoweMirkoWyznania: W Twoim zachowaniu nie ma nic niepokojącego i nie musisz sie w żaden sposób odblokowywać bo nie jesteś zablokowany i Ty nie masz ądnego problemu.
Pokutuje jakiś mit i sami mężczyźni nakładają sobie jakąś presje że facet ma zawsze mieć ochotę na seks i z każdą ładną dziewczyną chiałby iść z nią do łóżka. Nic bardziej mylnego. Po prostu nie spotkałeś żadnej dziewczyny, która byłaby dla Ciebie na tyle atrakcyjna
haparoiden: Mam podobnie. Mam 20 lat i nie mam kompletnie żadnych doświadczeń z kobietami.

@LZBNZ - studiuję, ale nic to nie dało, mimo że normalnie zagaduję. Żadna nie jest mną zainteresowana. Nawet znajomych nie mam...

@Siemahej - zgadzam się z tobą. Ja też chcę uprawiać seks tylko z ukochaną osobą, nawet nie myślę o chodzeniu na divy. Ale wiele kobiet, kiedy dowiaduje się, że facet jest prawiczkiem, to uciekają jak najdalej,
@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież wiem, że nie powie ale mogłoby się kiedyś przypadkiem wydać. Np. znajdzie kumpel, który wygada itd... Tak, masz rację. Facet z wspomnianą wyżej mentalnością niziny społecznej zawsze uważa się za macho, a kobietę za szmatę.
@Siemahej - zgadzam się z tobą. Ja też chcę uprawiać seks tylko z ukochaną osobą, nawet nie myślę o chodzeniu na divy. Ale wiele kobiet, kiedy dowiaduje się, że facet jest prawiczkiem, to uciekają jak najdalej, bo uważają, że skoro żadna go nie chce, to coś z nim jest nie tak.

Ale czy warto sugerowac sie takimi pustymi laskami? Przeciez chyba nie takiej szukasz. Nie psuj tego, jaki wydajesz sie wartościowy przez
prawda: @vnananv7

Najpierw musialby sie tym chwalic. A jak ma kolege cucka-white knighta to jak mu powiedzial, ze byl na dziwkach to gratulowac braku mozgu.

Nie chodzi o mentalnosc faceta. Same preferujecie postawe w 100% biernach to nie myslcie, ze facet bedzie was stawial na rowni z soba. To konsekwencja wlasnych wyborow. A jesli myslisz, ze my traktujemy usmiechniecie sie do nas czy szturchniecie za dzialanie to jestes w bledzie. Szmaci
Dlaczego faceci na siłe chca robic z siebie łatwe szmaty? Wrdług mnie strasznie plusujesz czyms takim, że nie uznajesz, że to tylko seks i nie puszczasz się po klubach. Nie zmieniaj tego, zostan porzadny i po prostu poczekaj az sie znajdzie ta z która będziesz chciał.

@Siemahej: Bo świat nie działa tak jak mówisz. Większość kobiet mających powodzenie u facetów nie lubi niedoświadczonych gości, tylko silnych facetów, którzy wiedzą co zrobić
Ale czy warto sugerowac sie takimi pustymi laskami? Przeciez chyba nie takiej szukasz. Nie psuj tego, jaki wydajesz sie wartościowy przez takie myslenie. Miałam wrazenie, że takich facetow już nie ma, a tu proszę...

@Siemahej: facet po studiach, który nigdy nie miał kobiety i miał z nimi przeciętne kontakty odrzuci od siebie 95% kobiet na starcie. Jeszcze gdyby za tym stały konkretne osiągnięcia, bo mirek się dorobi dobrego stanowiska i pieniędzy,
@AnonimoweMirkoWyznania: jak masz 25 lat i nie będziesz szukał podniet nigdzie to w którymś momencie będziesz miał parcie na seks z kimkolwiek. Ale jak seks był zawsze dla Ciebie emocjonalnym przeżyciem, z bliską osobą i przez lata to wiadomo, że nie traktujesz tego jak zwykłe fizyczne ujście.

Nie łaź na divy i nie baw się w onsy bo po fakcie będziesz czuł obrzydzenie do siebie. Coś jak po fapaniu do porąbanego
prawda: @Siemahej

To nie sa puste laski tylko naturalna reakcja. Kobieta nie chce miec stycznosci z prawiczkiem z prostej przyczyny - jest prawiczkiem to go zadna nie chciala, i nie pisz o prawiczkach z wyboru bo tutaj sa same incele. Jak sie jest prawiczkiem majac ponad 20 czy jak niektorzy szczesliwcy 30 to juz trzeba nie tylko umiec ruchac, trzeba tez wymyslic cala historie alternatywna i w nia uwierzyc. A dochodzi