Aktywne Wpisy
Lazurka +599
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Spawixon +503
Od dłuższego czasu zauważyłem pewną zbieżność w zachowaniu większości jak nie wszystkich #rozowychpaskow otoz dlaczego większość ma takà przypadłość że widząc gdzieś typa którym są zainteresowane (tak przypuszczam) zamiast po ludzku podejść i coś powiedzieć to wolą odstawiać szopki typu patrzenie się głęboko w oczy, stalkowanie w socjalmediach i ogólnie obserwowanie na każdym kroku tak by widocznie zaznaczyć swoją obecność zamiast po ludzku się odezwać. Gdy jednak zostają olane (czasami przez przypadek) to woli się taka załamać i odpuścić zamiast wcześniej coś działać.
Po co sobie tak życie utrudniać i bawić w te idiotyczne zagrywki? Czy jest to spowodowane brakiem odwagi czy może ujmą na honorze jest zagadać jako pierwsza?
Od dłuższego czasu obserwuje takie zjawisko przez co dochodzi do pewnych nieporozumień i nadal tego zrozumieć nie potrafię.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #podrywajzwykopem #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
@Mariusz_Drugi: @eugeniusz_geniusz: Czyli zagadanie jako pierwszy do niej spowoduje że będzie bardziej dowartościowana czy może uniknie tego że została olana?
@choochoomotherfucker: No i chwała Ci za to, jedna normalna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zichenbaum: No i to będzie lepsze rozwiązanie niż się przed kimś płaszczyć
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
czyli to ktoś ma się "plaszczyc" przed Tobą i wtedy będzie ok ;D wspaniałe podejście!
źle do tego podchodzisz. zagadywanie do kogoś to nie jest plaszczenie się.
czemu kobiety tak rzadko zagaduja pierwsze?
Tu nie chodzi że ktoś ma się płaszczyć choć zwykle tak bywa ale chociaż więcej luzu i wydusić kilka słów z siebie. Kiedyś miałem podobny przypadek z tym że i mi się podobała ale ona takie zagrywki stosowała jak wcześniej wspomniałem a ja zupełnie nie wiedziałem o co chodzi. Niby chciałem coś działać
chyba ze tam poza uśmiechami nic nie było i zajęło jej pół roku żeby do Ciebie
to zabawne, bo przypomniała mi się moja wlasna historia. wrzucę w spoiler bo nie wiem czy Ci się chce czytać takie trudne sprawy ;)
Komentarz usunięty przez autora
to trzeba zrobić wszystko, żeby mu ułatwic ;)
ja np totalnie źle się czułam z tym jego zapatrzeniem we mnie i umniejszaniem siebie, więc wspierajac, chwalac i dopingujac chciałam