@ArseneWengerTheAnimatedSeries Nie mogłem Ci zapłacić za twój wkład na wykopie bo nie znalazłem twojego numeru konta bankowego, to chociaż Ci dam takiego suba ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@ArseneWengerTheAnimatedSeries Ciekawe filmy, spoko wpisy, mimo że często wrzucasz tu swoje filmy to odpisujesz na komentarze i udzielasz się jakoś bardziej
@Norev: To jest dla mnie dziwne, tak samo widzowie na jutubie są zdziwieni, że czytam wszystkie komentarze i odpowiadam na pytania. Dla mnie to jest naturalna codzienność, jeśli masz szacunek do widza to wchodzisz z nim w interakcje z samej wdzięczności.
Nie rozumiem tego zjawiska, że twórcy izolują się od widza jakby byli czymś więcej, a są zwykłymi ludźmi.
@Hans_Olo: Bzdura, gdy miałem 20k subskrypcji to widzowie twierdzili, że przy 100k już nie będę tak aktywny. Teraz 125k śledzi kanał a mi dalej mało interakcji z widzem i boli mnie dosłownie jak jest mało komentarzy. Uważam, że jest to kwestia ego i jakim się jest człowiekiem
@ArseneWengerTheAnimatedSeries Dla mnie po prostu to jest k-------e zachowanie jak każdy się tutaj promuję, a ma w------e i zero z nim interakcji, ty jesteś wyjątkiem od tej zasady
jak ktoś Was zmusił to mrugnijcie 3 razy to wezwe pomoc
@aligejtor
@artrac
@jppwt
@Nie_quatschen
@sylwester-stallone
@kptfantastic
@Hawthorne
@anamorfoza
@czleniu22
@Julciak
@fx_mefedroniarz
@Freddy-Krueger
@wlodi0412
@real_dandy
@baal80
@goodidea
@Berkas
@kaziu12
@Hans_Olo
@Lutniczek
@Norev
@Lutniczek: to zapytaj się księdza co nim kierowało
może kiedyś się załapiesz do oceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie rozumiem tego zjawiska, że twórcy izolują się od widza jakby byli czymś więcej, a są zwykłymi ludźmi.
Teraz 125k śledzi kanał a mi dalej mało interakcji z widzem i boli mnie dosłownie jak jest mało komentarzy.
Uważam, że jest to kwestia ego i jakim się jest człowiekiem