Aktywne Wpisy

adisoniusz +561
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +299
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

Nesselalp, 2100 m. Na dole Brig i dolina Rodanu.
#alpventure (mój tag) #gory #rower #mtb #szwajcaria
źródło: comment_qVKpxSxpiSGjmLNiqbDdL3835iYyz1ZQ.jpg
Pobierzźródło: comment_veSsonIZtOhNXzhg5eFF0hAdZNPpw2Tl.jpg
Pobierzzazdro mocno
@manedhel: A jak tam gravel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ce5vdblQeZU6LtGmov860yti8X9kD5jR.jpg
Pobierz@wykopowy_brukselek: Tak szybko nie rdzewieją. Ja swój kąpałem w morzu jak sobie strzeliłem 15 km przelot brzegiem Bałtyku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jedyny problem jaki mam z łańcuchami to to że się tak szybko rozciągają. W poprzednim rowerze przy wymianie można go było rękami rozrywać, bo tak był zajechany xD
źródło: comment_G1xDXP4oKejsaZ88HrgJhjHsbqbp90mv.jpg
PobierzW sumie ciekawie było z hamulcami. Jak mi szprychy wymieniali, to po wyjęciu koła wypadły im 2 blaszki o grubości żyletki. To były tylne klocki z od 4 tłoczkowych zacisków. Nawet nie zauważyłem różnicy bo pracowały 0/1. Jeszcze z 2 dni i bym hamował tłoczkami xD