Aktywne Wpisy

pafffel +1299
Rosołek z mamą #polskiedomy
źródło: temp_file2797839904520334369
Pobierz
Ksemidesdelos +20
nie polecam tych chipsów z Biedronki i przestrzegam przed ich zakupem, no chyba, że ktoś lubi smak octu
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
źródło: c7d2795b55774947bbaeb84d93beced5
Pobierz

źródło: comment_KoIwUVdJAlVHLsw9fSX8khzBbhCuSbom.jpg
Pobierz@fervi: Nie...
.... Następnego dnia, kiedy dźwigał księgę swych kodów, jego piękny umysł zaczął rozważać czy ten sposób przechowywania swoich miliardów dolarów to był najrozsądniejszy sposób? Myślał kilka miesięcy i stwierdził że można ten proces zoptymalizować i po prostu wszystkie wykopywane BTC przesyłać na jeden adres...
Jak Lashlo zrobił akcję z pizzą to po prostu pierwszy raz chciał użyć tego jako pieniądz. Tak dla zabawy. On kupił kilka pizz. Kopał kilka tygodni te BTC. W końcu jak trudność
Chciał górników, nodów żeby sieć w końcy była na tyle liczna żeby mogła działąć a nie że on kopie i wyłaczy to to padnie.... To było najważniejsze.
Podaj te 4 losowe cyfry