Wpis z mikrobloga

NO I PO SPOTKANIU:
Czas trwania 2h 20min(około) - poszedłem za radą cumpli w wypoku i sam zakończyłem spotkanie.
Na wstępie wypiłem jedno piwo na rozluźnienie tuż przed spotkaniem. Byliśmy się przejść + pójść coś zjeść - zapłaciłem za całość po czym różowy oddał mi swoją część.
Generalnie rozmawiało się naprawdę pozytywnie o wszystkim, było sporo dotyku z mojej strony(o dziwo) i przytulenie na przywitanie/pożegnanie. W połowie spotkania mnie mocno zmuliło, ale i tak całość oceniam, po raz pierwszy, naprawdę pozytywnie. Kolejne spotkanie zasugerowałem przy % i różowa się zgodziła.
ŻEBY NIE BYŁO TAK KOLOROWO: Moje #!$%@? ujawniło się i to porządnie - zapomniałem co miałem wziąć dla różowego i zamówiłem zły napój(nie wiem jak z daniem, ale mam nadzieję, że tego też nie popieprzyłem) - KRWA... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw ##!$%@? #tfwnogf #rozowepaski #tinder #badoo #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #seks #zwiazki #takbylo
I wołam: @Sail_and_boats @Dwalin @roon0koh @Muodyhuopiec1919 @takitamowoc @Centeko @Marcinowy @DizzyEgg @pijekubusplay @klauiel @ukaszeq @sad_pepe @Martinus06 @dleifteh @DziewczynaChaos @American_Boy
Pobierz G.....r - NO I PO SPOTKANIU: 
Czas trwania 2h 20min(około) - poszedłem za radą cumpl...
źródło: comment_tGEOKrM9d6uyrJYVW2ARRGLQlzNGUPGj.jpg
  • 70
@GreatMajster: w takim razie jeśli na Badoo cię dopasowało tzn że wizualnie się jej podobasz co prawdopodobnie też oznacza że brzydki nie jesteś. Szkoda że nie ja nie mam opcji nawet na popisanie bo z reguły też takie rozmowy mi się kleją jak już ktoś mnie pozna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@GreatMajster a dobra już wiem xd ale mam ból dupy że nie jest mi dane spotykać się z loszkami na swoim lvlu (17 prawie 18) ( ͡° ʖ̯ ͡°) przecież one szukają dojrzałych mężczyzn :/ ja mam szansę u #!$%@? 14 latek na tym lvlu ehhh