Aktywne Wpisy
roster1 +1
Gaz czy Indukcja ?
Jaki z perspektywy czasu jest wasz stosunek do indukcji po przejściu z gazowej kuchenki ?
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #pytanie #remontujzwykopem
Jaki z perspektywy czasu jest wasz stosunek do indukcji po przejściu z gazowej kuchenki ?
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #pytanie #remontujzwykopem
xionacz +203
Z serii: Tajemnice gastronomi wakacyjnej(i nie tylko) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki #gastronomia
#jedzenie #jedzzwykopem #heheszki #gastronomia
Sluchajcie drogie Mirki. Posiadanie dziewczyny a tym bardziej zony to cos duzoooo gorszego od przegrywu w ktorym bylem... niby jestem #wygryw bo mam babe.
No wiec. Bylem sobie samotnym sredniej klasy programista. Napisala do mnie calkiem ladna #rozowypasek na #tinder (potem sie dowiedzialem ze polowala na stabilnego finansowo). No i weszlismy w #zwiazek. Bylo pieknie rok. A obecnie z 3 dzieci (dwa juz miala wczesniej). Karze mi pracowac po godzinach, zeby kupic dom bo mieszkanie jej nie wystarcza, nie pozwala grac na kompie a ostatnio nawet zdradza mnie, wiecznie jest nie zadowolina i mowi ze jej zdrady to moja wina... Nigdy nie pracowala nawet dnia. Bracia przegrywy. Gdybym cofnal czas to chcialbym byc znowu spierdoksem i grac na kompie po pracy...
#przegryw #malzenstwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: I bardzo #!$%@? dobrze. Takich jak ty powinno się ruchać jak tylko się da beciaku
Komentarz usunięty przez moderatora