Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@niewiempoco: lepiej bateria trzyma bo ubija syf od Google działający w tle, no i do tego działa jeszcze szybciej, płynniej według mnie. Nie wgrywam kij wie czego, tylko SmurfKernel + xXx. Żadnych zmian w wyglądzie, od tego mam Substratum, do którego też właśnie potrzebny jest root.

@mjeziersky
  • Odpowiedz
  • 0
@cherrz: u mnie bateria po kolejnym update jest good. Ale ogarne na pewno jak mi się skończy wsparcie od Google bo kurde z tego co kojarzę to właśnie szybsze updaty też są nie ??
  • Odpowiedz
  • 0
@mjeziersky: update czego masz na myśli? Tak naprawdę wszytko jest tak usprawnione, że już nawet nie często wychodzą nowe wersje SmurfKernela na przykład. Łatki bezpieczeństwa itp dostajesz i tak od Oneplusa.
  • Odpowiedz
@cherrz: własnie nie mam potrzeby roota, kiedys softy i kernele wymieniałem co 2 tygodnie, a teraz działa to działa. Po drugie jestem leniwy i nie chce mi sie wszystkiego instalowac i ustawiac od nowa bo jak pamietam odblokowanie boot loadera robi wipe :)
  • Odpowiedz
  • 0
@cherrz: chodziło mi o wersję samego androida.
Jakbym nie dostawał Q no to bym sobie mógł go wgrac, nie ?
Przynajmniej widziałem gdzieś jakiś artykuł jak gościu wgrywal sobie PIE na oneplusa 1 :p
  • Odpowiedz